Dagens kort från Revelations Tarot och Soul Wisdom Oracle Cards 6/7

Tänker du för mycket på något? Nåt slags dilemma? Att bara sitta och nöta detaljer ser inte ut att leda till någonting. Eller så kanske du bara pratar om dina planer eller ditt dilemma. Kom ihåg att du måste agera oxå, inte bara tänka på det eller prata om det.

Några har “förlorat” sig i minnen från det förflutna, dessa minnen orsakar mer sorg än glädje. Något som hänt i det förflutna plågar dig än idag. Detta är något du behöver frigöra dig ifrån en gång för alla för att du ska kunna gå vidare i livet helt och hållet.

Ibland kan du behöva ta ett steg tillbaka för att kunna få en ordentlig överblick över din nuvarande situation. Vad ser du? Vilken är den mest positiva tanke du kan ha om din nuvarande situation? Håll fast vid den tanken och upprepa den ofta varje dag. Nu kan det vara dax att du räknar upp allt som du är tacksam för just nu, även fast du inte har exakt det du vill ha ännu. Tacksamhet ger dig mer att vara tacksam över. Lagen om Attraktion.

Livet är ett äventyr och ibland krävs det att du tar risker för att komma framåt. För vissa är det nu dax att lämna sin trygga hamn och bege sig ut i den vida världen. Det finns så mycket mer att upptäcka! Kom ihåg att ha roligt på din resa. Resan handlar oftast om personlig utveckling men för en del handlar det om en fysisk resa till en annan stad eller ett annat land.

Några kan behöva hitta balansen mellan att säga vad dom tycker och att säga för mycket.

Upprepa dessa ord:

“Jag har en fysisk kropp men jag är inte den fysiska kroppen. Jag har ett sinne men jag är inte sinnet. Jag är en del av det eviga Universum. Jag är Gudomlig. Jag är fri från alla begränsningar. Jag är själen som har manifesterats i fysisk form. Jag lever just nu i en dröm om en materiell värld, och när jag vaknar upp är jag fri från allt lidande. Min själ är den allvetande intuitiva kraften som vägleder mig. Jag ger mig själv gåvan av att vara tyst i ensamhet för att kunna ta kontakt med min själs vägledning. Min Gudomliga instinkt är Kärlek. Jag är gjord av rent ljus som vibrerar av kärlek. Jag vägleds av ett övermedvetande av intelligent energi som kommer från min själs visdom. Jag är medveten och medkännande, precis som Buddha. Jag är i kontakt med Källan och kan vandra fri från rädsla i den här världen.”

Idag lördag 6/7 och Söndagen 7/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som ska gå kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klickbar länk) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

 1. Hej
  Malene heter jag och
  Jag vill gärna vara med o ta emot kärlekshealing idag 6/7 kl 14..
  Vilket nummer ska jag swisha 20kr?
  Behöver jag vara uppkopplad eller göra något speciellt under tiden som healingen görs?
  Tack på förhand fina du
  Mvh Malene Sjöholm

  • Alla frågor rörande healingen samt anmälan sker via e-Mail adressen som står i informationen. ❤️❤️😊

 2. Du kan inte (och behöver inte) glömma ditt förflutna, men när du kan förlåta och gå vidare och har bearbetat det som gjort ont , då är du på rätt väg. För att uppleva ljuset måste du vandra genom mörkret, det finns inga genvägar. Att så har sin tid och att skörda har sin tid, skördar du för tidigt får du omogen frukt, men du måste hålla ogräset borta under tiden, annars kvävs din sådd! Detta är min livsfilosofi. ♥️🙏🌻

 3. Tack snälla jag ser att jag har mycket att jobba med för att lämna allt det gamla bakom mig och se framåt och jag har drömmar om frihet. Tack än en gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *