Dagens kort från Goddess Enchantment Oracle Cards och Budskap från Ärkeänglarna 7/7

Det finns flera som nu befinner sig vid ett vägskäl i livet. Och som gårdagens budskap påpekade är det många som står där passiva utan att agera. När man kommer till ett vägskäl så kan det vara klokt att avvakta ett tag, att känna inåt vilken väg som är bäst att ta, men…du ska inte fastna där. Det är skillnad på att medvetet avvakta och att fastna.

Nu när du står där vid vägskälet så är det du själv som har makten över dina val. Ingen annan. Det här vägskälet kan innehålla fler vägar än två. Om du nyligen har kommit fram till korsningen så fundera en stund på följderna av de olika vägvalen. Sen, när du känner dig redo så går du modigt framåt med bestämda steg. Om du tillhör dom som stått i korsningen och stampat länge och tänkt och pratat om den väg du vill ta men inte kommit till skott: Kom till skott! Agera nu. Nu är du skaparen över ditt eget öde.

Jag frågade Ärkeänglarna om dom ville tillägga något angående Dagens Budskap:

“Vissa kan behöva rena sitt energifält och sina chakran. När du är renad får du mer energi och får då lättare att “komma till skott”, att ta tag i saker och ting. Du kan även märka av att din intuition stärks och då blir det lättare att känna av vilken väg som är rätt.”

(Denna rening kan jag hjälpa dig med på distans. Vid intresse kontakta mig via: november_1126@hotmail.com)

Idag Söndag 7/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klickbar länk) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Vad är kostnaden på rensningen ? Jag tog havssalts bad i fredags och chakran. Ber ofta om änglarnas hjälp flera gånger om dagen.
    Och gjordar mig med flera gånger.
    Så här års är jag låg energilös kraftlös nere.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *