Dagens kort från Wizards Tarot och budskap från Änglarna 9/7

Ibland tänds “lampan”, i dessa stunder kan vi få en plötslig idé, inspiration till att göra något speciellt eller aha-upplevelser på olika sätt. Dessa kan försvinna ur vårat medvetande lika snabbt som de uppstår. Dagens Budskap påtalar vikten av att hålla kvar de bästa idéerna i minnet innan de dunstar bort. Sen kommer den senaste tidens nyckelord oxå: Agera. Följ den här idén eller inspirationen och gör verklighet av den. Låt den inte stanna i tanken. Det ser ut att behövas ett snabbt agerande innan tillfället glider dig ur händerna. Den här idén bäddar för framgång nämligen. Och det ser ut att komma goda nyheter ur detta. Allt det här ser ut att gå väldigt fort när du väl har tagit steget mot målet. Missa inte den här chansen.

Änglarna avslutar med att säga: “Håll fokus på den här idén du fått. Det är rätt väg att gå för dig. Det blir bra. Vi Änglar är med dig.”

Kort och gott, och väldigt tydligt!

Just nu är det osäkert om jag kan ha nån healing till helgen så jag sänder ett par dagar nu i veckan:

Onsdagen 10/7 och Torsdagen 11/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klickbar länk) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Men oj, det är ju det som händer precis nu. När jag bestämt mig och tagit ett steg, så kommer det direkt till mig. Härligt, men skrämmande. 🙏💗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *