Dagens kort från Archangel Michael’s Sword & Shield Oracle Cards 11/7

Varje dag uttalar du tusentals ord utan att tänka på den kraftfulla energi som de innehåller och levererar. Bara några få sammansatta ord har kraften att läka eller kraften att såra, till exempel “jag älskar dig” och “jag hatar dig”.

Ärkeängel Mikael ber dig även att uppmärksamma din inre dialog, de ord som spelas om och om igen i ditt huvud. Är dessa ord positiva och uppmuntrande eller är dom negativa och kritiserande? Självkritik sänker ditt egenvärde oerhört mycket.

Om du upptäcker negativa tankar kan du säga: ” Ärkeängel Mikael: Radera och korrigera”. Du behöver inte straffa dig själv eller skälla på dig själv för att du tänker “fel” utan kalla bara på Ärkeängel Mikael och be honom hjälpa dig byta ut negativt mot positivt.

Ärkeängel Mikael ber dig även uppmärksamma ditt beskrivande språk, speciellt ord och fraser du upprepar ofta men oxå negativa ord om din kropp som till exempel “jag har ett krossat hjärta” eller “det där var nervpåfrestande”. Sådant språk kan ha en skadlig effekt på din fysiska kropp och ditt energifält. Fokusera på positiva ord och kärleksfulla uppmuntrande affirmationer. En affirmation är en startpunkt för förändring, välj en positiv mening som antingen eliminerar något från ditt liv eller som skapar någonting nytt och vackert i ditt liv.

Ärkeängel Mikael hjälper dig med att fokusera på ord som har en högre energifrekvens så att du förbättrar ditt egenvärde, din självkänsla och dina personliga relationer. Ärkeängel Mikael påminner dig även om att “välsigna alla du möter”.

Tips och råd

 • Säg ingenting
 • Skriv dagbok, en tacksamhetsdagbok
 • Avlägsna dig själv från verbalt giftiga situationer eller relationer
 • Be
 • Rensa och rena ditt hem
 • Räkna dina välsignelser, inte det som tynger dig

Just nu är det osäkert om jag kan ha nån healing till helgen så jag sänder ett par dagar nu i veckan: 

Idag Torsdag 11/7 och Fredagen 12/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klickbar länk) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

 1. Tusen tack det var tänkvärda ord du skrev, jag ber Ärkeängeln Mikael rena och ta bort mina negativa tankar. Tack.

 2. En fråga: jag anmälde mig till kärlekshealingen onsdag 10/7 och idag torsdag 11/7 men läser att du sänder healingen 11 och 12/7 – har jag missuppfattat dagarna?

  • Hej😊 tre dagar på raken blev det nu 10/7, 11/7 och 12/7 ❤️

 3. Hej, Okej, då vet jag 🙂. Tack Emma för de fina workshopen du förmedlar 🙏❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *