Dagens kort från The DruidCraft Tarot 12/7

Nu verkar det som att det är många som har insett vad det är dom vill göra (eller behöver göra) och det är bra eftersom den insikten är det första steget mot förändring. Dock ser det ut som att det fortfarande finns en del oro hos vissa (hur ska det bli? Hur ska det gå?). Om du kan släppa denna oro så kommer den kreativa energin att kunna flöda genom dig, och då kan du med lätthet ta tag i viktiga och betydelsefulla projekt.

Du har alla verktyg du behöver för att lyckas så oroa dig inte. Du är bara några få ögonblick- och några viktiga ord bort från att manifestera den här förändringen i ditt liv. Använd dig av din kunskap, dina resurser och din vilja för att skapa denna positiva förändring du önskar. Du kommer att lyckas som sagt.

Nu är det flera som kommer att börja studera eller börja på ett nytt arbete. Många kommer även att utveckla sin andlighet/förmågor på olika sätt.

Dagens Budskap avslutar med att säga: Framgång och succé är inom räckhåll. Universum är på din sida, hjälp är på väg.

Just nu är det osäkert om jag kan ha nån healing till helgen så jag sänder ett par dagar nu i veckan: 

Idag Fredagen 12/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klickbar länk) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

  1. Jag önskar av hela mitt hjärta att Universum är på min sida och att hjälpen är på väg. Tack snälla för budskapet. Nu kanske livsgnistan kommer tillbaka till mig. Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *