Dagens kort från Gaian Tarot och Ask Angels Oracle Cards 15/7

Hej😊

Dagens Budskap har uteblivit ett par dagar då vi har haft fullt upp här. Igår var vi i Furuviksparken hela dagen och tittade på djuren och åkte karuseller tills vi blev yra i bollen 😄. Cazpian fick sin premiärtur i barnkarusellen med pappa och Bella plockade fram modet inom sig och vågade sig på Tornadon!! Sen ville hon bara åka den (till min förtjusning för jag älskar dom snabbaste och snurrigaste karusellerna). Hej vad det gick! En väldigt rolig och intensiv dag.

Min dotter Bella

Cazpians premiäråk

Coolaste Lemuren hoppade ner mitt i folksamlingen och intog meditationsställning

Spökslottet var tyvärr en besvikelse. Inte ens Bella tyckte det var ett dugg läskigt

Inne bland ormar och apor

Nu till Dagens Budskap:

Det finns en förmåga, talang eller ett intresse hos dig själv som du bör utveckla. Vissa är mer eller mindre medvetna om vad det handlar om. Men du borde ha haft en liten tanke, känsla eller aning på senare tid om vad det är. Några har till och med haft på känn vad det är under flera års tid, men inte tagit tag i det. Nu är det dax iallafall. Det kan röra sig om precis vad som helst, det är helt individuellt, och det behöver inte vara något enormt projekt heller utan du kanske vill lära dig att sy eller lära dig mer om svampar så att du kan ge dig ut i svampskogen. Du kanske vill lära dig ett nytt språk? Det kan även handla om att utveckla dina andliga förmågor, lära dig att meditera kanske? Anmäl dig till en studiecirkel eller kurs, eller be nån du känner som är kunnig inom området att hjälpa dig. Det här blir bra för dig.

Några har ännu inte hittat en gemenskap där dom kan känna sig som “hemma”. Det är dax att du söker upp en sådan, eller varför inte skapa en själv? Starta upp träffar för sådana som delar ditt eller dina intressen. Du behöver inte hyra en lokal för ändamålet utan ni kan exempelvis träffas på ett café, biblioteket eller på ett annat offentligt ställe till att börja med. Sen brukar det ena leda till det andra. Vill du inte starta upp nåt eget så kolla runt i ditt närområde efter föreningar eller sällskap som delar ditt intresse och ta kontakt. Eller varför inte söka på nätet efter grupper med likasinnade? Vissa grupper anordnar träffar på olika håll i landet. Den som söker finner.

Dagens Budskap avslutar med att säga:

Allt Som Är, Universums kärlek och ljus, finns här överallt, alltid, i varje ögonblick. Ta dig en stilla stund för att komma i kontakt med Allt Som Är. Öppna ditt hjärta och gå inåt i dig själv. Vad hittar du där? Känner du stillhet, frid och lugn, eller känner du oro, tvivel, smärta, rädsla? Kanske är det egobaserade tankar som kommer upp? Stilla ditt sinne och föreställ dig att ljuset och Änglarna omger dig (för det gör dom även fast du inte kan se det). Föreställ dig att Änglarna öppnar ditt hjärta på vid gavel så att du kan släppa in ljuset. Tillåt ljuset att frigöra allt det som har tjänat sitt syfte. All smärta, trauma, lidande, spänningar, avundsjuka, svartsjuka, ilska…..släpp taget om det. Frigör det i ljuset. Låt allt det som hindrar ditt hjärtchakra från att öppna sig helt och fullt återvända till Universums ljus. Visualisera igen att ditt hjärta är vidöppet och att det fylls med ljus. Kärleken är här. Kärleken är allt. Du är ett med allt. Kom ihåg detta och vet att när du öppnar ditt hjärta så aktiveras ditt sanna jag. Det Du som är fysisk men som oxå Minns vem du egentligen är, att Du är en del av Allt Som Är. Alltid.

Jag kan i dagsläget inte säga när nästa Kärlekshealing blir, eventuellt på torsdag. Mer info kommer framöver.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *