Dagens kort från Fellowship of the Fool Tarot och Floramations Oracle Cards 16/7

Dagens budskap fortsätter att ta upp det här med att du bör utveckla ditt intresse, dina färdigheter, dina förmågor. Det här är något du verkligen bör gå in för nu. Det kan handla om att lära dig mer om – och att träna mer på ett visst intresse du har eller en hobby. För några kommer det till slut att leda till en ny karriär, ett nytt arbete, en ny inkomstkälla. Kanske du då byter arbetsplats och inleder en ny bana inom det nya, eller så kanske du startar eget företag – antingen på heltid eller deltid. Spännande! För att nå det här målet krävs det hårt arbete, du kan behöva “stänga in” dig och sätta skygglappar på mot omvärlden under en period för att undvika distraktioner. Du behöver prioritera det här projektet för en tid framåt och det innebär mindre tid för familj och vänner. Den här perioden kan vara kämpig på grund av det och det kan krävas en del pusslande för att få vardagen att gå ihop. Men en sak ska du veta, och det är att alla ansträngningar och uppoffringar kommer att ge dig fin utdelning i slutändan. Det kommer att gynna dig och din familj. Det kommer att vara värt det, så fram med självdisciplinen och beslutsamheten, kavla upp ärmarna, fokusera och sätt igång!

Dina guider ber dig att utveckla ditt sjätte sinne. Det gör du genom regelbunden träning. Alla föds med ett sjätte sinne men hur pass “starkt” eller “svagt” det är är högst individuellt och det är precis som det ska vara just nu. Alla befinner vi oss på olika utvecklingsstadier och alla har vi olika uppgifter här på jorden. Alla kan inte bli professionella fotbollsspelare till exempel, och alla kan inte bli medium heller, men alla har ett sjätte sinne och det sinnet kan liknas vid en muskel. Använder man inte en muskel regelbundet så försvagas den. Tränar man en muskel regelbundet så stärks den. Du kan träna ditt sjätte sinne (bli mer medveten om de mentala bilder dina guider visar dig) genom att blunda och fokusera på området mellan dina ögon, det tredje ögat (pannchakrat). När du fokuserar på ditt tredje öga kan du se färger och bilder, det är dina guiders sätt att försöka kommunicera med dig. Med regelbunden meditation i stillhet kommer dessa bilder och visioner att bli fler och tydligare.

Just nu har jag fullt upp så det kan dröja innan jag svarar på email och kommentarer.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Tack . Är på väg starta nytt hoppa på det tåget. Absolut ska öva få till det för med 6 sinnet. Men först måste få buck på det som stör mig på väldigt kompleserad sett..
    I övrigt är jag bra på stänga av ytre värden. Eftersom den här nu tiden inte har rent mjöl i påsen.. så förre drar jag i andligt till stånd.. men eftersom har bök typ virus som är klurigt få bort det.. men är envis är öppensinad.. längtan dit är enorm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *