Dagens kort från Healing with the Angels 18/7

Idag vill änglarna göra oss uppmärksamma på vår fysiska kropp. De allra flesta av oss vet redan vad kroppen behöver för att må bra, hälsosam kost, regelbunden motion, frisk luft, sömn och så vidare. Men trots den vetskapen väljer många av oss att blunda för den. Vi sätter skygglappar på och fortsätter med en mer eller mindre ohälsosam livsstil. Varför? Det kan bara du själv svara på. Änglarna uppmuntrar dig nu till att börja leva mer hälsosamt, och innerst inne vet du vilka förändringar du behöver göra.

Idag Torsdag 18/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klickbar länk) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

    • Kontakta mig via email, adressen står i informationen, då får du svar i tid ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *