Dagens kort från Moonology Oracle Cards och Vibrational Energy Oracle Cards 19/7

Nu kan det plötsligt bli snabba vändningar här och dom ser ut att vara positiva!

Det ser ut som att du vandrar din väg nu, förmodligen vägledd av ditt Ego, men så kommer plötsligt det gudomliga in i bilden (Universum, Gud eller vad du nu vill kalla det) och vänder dig åt rätt håll, visar dig vägen du är menad att gå. Det är som att Universum puttar dig mot ditt livssyfte.

Om du undrar över om du kommer att kunna nå ditt mål eller uppfylla dina drömmar så kommer det här kortet in som en bekräftelse på det. Svaret är JA! Kortet står för en ny början eller en nystart på något sätt och det är kraftfulla energier i rörelse nu! En viktig vändpunkt står för dörren. Du behöver vara förberedd på att detta kan bli en skaplig åktur och det som sker nu kan upplevas omskakande och obekvämt. Dock brukar de allra flesta nya vägar leda till något mycket bättre. Kom ihåg att allt som händer nu händer av en anledning, och det som händer är för ditt eget högsta bästa, du kommer att uppskatta det här längre fram.

Det är som att en ny portal öppnas och allt du behöver göra är att ha modet att släppa taget om det förflutna och gå igenom den. Bry dig inte i det som varit, livet utvecklas ständigt varje dag. Du “puttas” in på den rätta vägen som sagt, och du har ingenting att vara rädd för i detta.

Nu är det många som får skörda det dom tidigare sått. Diverse välsignelser och överflöd är på väg in, var redo, öppna upp och ta emot. Detta goda kan komma till dig i många olika skepnader. Vad kan det vara? Spännande!

Lördag 20/7 och Söndag 21/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

  1. Tack💖😇💖 ser fram mot med tillförsikt de förändringar som kommer.

    Stor kram

  2. Jag har under en längre tid vandrat på en ny väg i mitt liv. OMSTART, kan man säga.
    Detta budskap är en bekräftelse på att det är den rätta vägen. Tack Universum för all hjälp som kommer till mej!

    • E-Mailadressen är inte länkad, den måste du själv skriva in innan du skickar mejl till mig. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *