Dagens kort från Intuitive Life Coaching Oracle Cards och Ostara Tarot 20/7

Ingen människa är överlägsen någon annan oavsett vilken position den personen har. Just nu ser det ut att finnas en situation där någon spelar på sitt övertag. Någon missbrukar sin maktposition för att köra över någon annan. Någon har sin egen agenda, sina egna åsikter, sin egen vilja och det verkar vara det enda som betyder något. Den här personen bryr sig inte i vad andra känner, tycker och tänker. Det är Jag, Jag och Jag. Egot har tagit över fullständigt. Personen kör sitt eget race och begreppen “samarbete” och “kompromiss” verkar ha försvunnit helt från dennes vokabulär. Detta är givetvis inte rätt, men så länge han/hon vägrar att kompromissa eller se saker och ting från din synvinkel finns det inte mycket du kan göra i dagsläget. Det enda du kan göra är att ta ett steg tillbaka, andas och samla ihop dina egna energier, för en sån här situation gör att du läcker väldigt mycket energi och det tar på krafterna och orsakar dålig mående på olika sätt. Om personen fortsätter vägra att ta hänsyn till dina behov så betyder inte det att du ska släppa taget och låta denne köra över dig totalt i detta, utan det som är viktigast är att du vägrar låta dig dras med energimässigt i den här maktkampen i fortsättningen. Det är inte värt att slösa din tid och energi på denna giftiga situation så att du själv mår dåligt på kuppen. Försök att inte ge situationen din uppmärksamhet på ett tag. Fokusera istället på att samla ihop ditt eget energifält så att du kan stå stark i din egen kraft. Utifrån den kraftfulla positionen kan du behålla lugnet och se klart. Då blir det lättare för dig att agera och stå upp för dig själv fortsättningsvis.

Vissa kan känna det som att dom har lagt ner en massa tid och energi på något som inte ledde nån vart. Kom ihåg att även dessa bakslag är en del av det Stora Hela, din livsplan, och det är mycket möjligt att bakslaget kommer visa sig vara en förklädd välsignelse på något sätt. En välsignelse du inte ser just nu.

Det kan även vara så att något är försenat nu, något skjuts upp, något du väntat på. Detta gör att du tappar både mod och hopp. Det här är något som du själv inte kan påverka så försök att inte låta situationen begränsa dig i nuet. Gräv inte ner dig i besvikelsen. Framöver så ser det här ut att lösa sig på ett bra sätt och då kan du äntligen släppa din ångest och oro. Då kan du pusta ut och återfå din styrka. Ser bra ut!

Idag Lördag 20/7 och Söndag 21/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *