Dagens kort från Crystal Visions Tarot och Crystal Wind Oracle Cards 21/7

Världen är full av möjligheter och du är full med potential. Föreställningsförmågan är en fantastisk gåva till oss alla och med hjälp av den har du chansen att få uppleva i princip vilken framtid som helst. Välj den framtid som tilltalar dig mest och fokusera på den, föreställ dig att du redan har det du önskar och tacka Universum redan nu för allt det fina du har fått. På så vis manifesterar du den framtid du vill ha.

Att festa till och vara lite “wild and crazy” ibland med sina vänner gör ingen skada så länge det är vid “lämplig” tid och plats. Men om du frestas att fly in i “dimman” av alkohol och/eller droger både nu och då finns det anledning att se upp. Det här ruset håller inte för evigt och när effekten avtar brukar ångesten och dåligt mående komma som ett brev på posten. Det blir en destruktiv spiral. Har du det här mönstret uppmanas du att gå till botten med problemet. Ta reda på grundorsaken till din flykt från dig själv och verkligheten och börja jobba på att lösa detta med rätt verktyg istället. Alkohol, droger, sex och andra beroenden är inte de rätta verktygen för ändamålet.

Vissa kan behöva slappna av, släppa på kontrollen och inte ta sig själva så seriöst. Börja “lek”, säger kortet. Börja njuta av livet! Utforska olika aktiviteter och se vad just du fastnar för. Du kanske upptäcker att det är jätteroligt med Afrikansk dans till exempel. Våga testa nåt nytt och släpp loss. Skratta, ha roligt och släpp taget.

Det här med att släppa på kontrollen kan oxå innebära att en situation inte är vad den verkar vara. Backa ett steg och låt det hela vara. Försök inte styra utgången i detta för det ser ut att lösa sig på ett smidigt sätt ändå utan att du är där och “drar i trådarna”.

Nu är det flera som börjar uppskatta naturen och djuren ännu mer på något sätt. Du kan vilja engagera dig mer inom dessa områden. Den rätta tiden är inne för det så det är bara att köra på! Kanske du funderar på att adoptera ett djur eller att bli fadder? Eller du kanske vill hjälpa till att rädda Regnskogen eller Världshaven? Du kanske siktar på att utbilda dig eller att börja arbeta med djur eller natur? Vad det än handlar om så är det rätt sak att göra nu.

Idag Söndag 21/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

7 kommentarer

    • Jaha ja fassar för det med missbruk men är ju inte mitt problem när folk inte vill fatta i tid. Då har erfarenhet sett mycket och samt förutse saker känner på mig saker.
      Men kännar inget till vara som man har vart. Har egna bekymmer stå ut med. Som värmen osynliga levande folk mm..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *