Dagens kort från Beginner’s Guide to the Tarot 22/7

Idag signalerar Kejsarinnan att det kan finnas problem inom familjen. Hon kommer som ett tecken på att du bör hejda dig och dra dig undan från situationen ett tag för du behöver utvärdera den, väga för- och emot. Vad är värt det? Vad är inte värt det? Det här problemet medför konsekvenser för dig på flera sätt, till exempel så kan en annan person som är inblandad agera på ett sådant sätt att din personliga frihet begränsas och det kan få till följd att du känner en otrygghet i ditt. Personens agerande hindrar dig från att kunna kontrollera ditt eget liv fullt ut. Personen sätter käppar i hjulet för dig på något sätt. Det här är ett problem som behöver uppmärksammas så fort som möjligt. Hur bör du själv agera i detta för att kunna återfå din personliga frihet?, återfå kontrollen över ditt eget liv? Ingen annan människa har rätten att kontrollera och begränsa dig! Ingen annan människa har rätten att diktera villkoren i ditt liv! (Detta förutsätter så klart att du är vuxen och myndig). Kortet visar oxå på att några känner sig kvävda i relationer. Personen som “kväver” dig behöver absolut inte göra det av elakhet utan det kan handla om att den är väldigt om sig och kring sig, överbeskyddande av välvilja, den vill ditt bästa till den grad att det blir för mycket för dig och därför känner du dig kvävd. Detta behöver du ta upp med den det gäller. Tänk på att välja dina ord. Eftersom personen agerar i välvilja är det nästan oundvikligt att den blir sårad iallafall oavsett hur vänligt du uttrycker dig. Men du kan inte ta ansvar för dennes sårade känslor utan du behöver tänka på dig själv, din frihet och ditt välmående i första hand.

Kejsarinnan berättar även att det finns några som har bekymmer angående en graviditet. Det ser ut att finnas mycket oro inblandat som gör att du inte kan slappna av och njuta av graviditeten fullt ut. En rädsla för att det inte ska gå vägen på något sätt. Det behöver inte vara graviditeten i sig som orsakar oro utan det kan vara omständigheter runtomkring, som till exempel att relationen knakar i fogarna, ekonomiska bekymmer eller problem med bostad. Här behöver du utveckla en strategi för att lösa vad det än handlar om, att bara gå runt och oroa sig och må dåligt löser inget utan du behöver agera. Gör allt som krävs för att du ska återfå din sinnesfrid, det är det viktigaste här, även om det innebär att du måste fatta ett jobbigt beslut. När du väl har bestämt dig för vad du ska göra och tagit det första steget i det så kommer du känna dig betydligt lättare, sen kommer allt att rulla på och lösa sig till ditt/ert bästa ska du se. Det blir bra till slut! Det ordnar sig. Lita på det. ❤️

Dagens Budskap avslutar med att säga: Låt inte dom värsta få ditt bästa. Spara det till dom bästa människorna istället. Om någon beter sig illa mot dig eller inte gillar dig kom håg detta: Ditt Syfte här på Jorden är INTE att försöka vinna gillande eller bekräftelse från elaka människor!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

9 kommentarer

 1. I min värld numera , så finns det inga ELAKA människor, bara OUTVECKLADE. Du behöver inte tycka om alla – alla tycker inte heller om dej, men visa respekt för allas olikheter! Det kallas för KÄRLEK. ❣🙏🌞

  • Det är många som läser dessa budskap och alla har kommit olika långt i sin utveckling. Därav vissa formuleringar. 😊❤️

  • Förutser saker men den det gäller är som är gravid hon är o mogen så ja jag har inset får låta dem paja sig själva när dom inte är tacksama inte fattar jag vil väl. Och som jag själv hade velat. Så bytter fokus. Som ta upp gammal kontakt som hade som lite extra mamma. Hon vart storm glad tacksam. 😊💞
   Sen är mot tugg som har nämnt förut som inte vil en väl. För han inte respekterar nej. Men dagligen jobbar jag ber änglarnas hjälp. Och värmen är mitt finde med.

 2. Skönt att läsa
  Jag behövde läsa just detta idag
  Allt stämde utom graviditeten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *