Lektion 18, 5/3

Idag är frågan: Tror du att du är en magnet för mirakler, pengar, välstånd, framgång och överflöd? Du kan vara det om du är öppen för att ta emot. Idag fokuserar vi på att ta emot välstånd.

Ta emot ditt välstånd

Nu är en bra tid att gå tillbaka och titta på de anteckningar du gjorde när du började den här kursen. Gå igenom det du skrev. Kan du se hur mycket du har lärt dig? Kan du se hur mycket bekvämare du är nu när du säger dina positiva affirmationer i spegeln?

Du är en magnet

Du är en magnet för mirakler. Tror du på att du även är en magnet för pengar, välstånd och överflöd?

Det finns så mycket överflöd i världen som bara väntar på att du ska uppleva det. Tänk på hur det skulle vara om du visste att det fanns mer pengar än vad du skulle kunna göra av med. Eller att det fanns fler underbara människor än du någonsin skulle kunna träffa. Eller att det fanns mer glädje än vad du någonsin skulle kunna föreställa dig. Tänk om du visste att du kunde lita på att du kan ha allt du behöver och önskar.

 • Vi har kraften att förverkliga våra innersta drömmar, och vi har kraften att förverkliga ett enormt överflöd på ett ögonblick.

Är du öppen för att ta emot det?

Föreställ dig hur det skulle vara om du visste att du kunde be om det du ville ha och få det. Nyckeln här är att vara öppen och redo.

Louise Hay berättade en gång att när hon hade lektioner eller kurser så var hon alltid uppmärksam på deltagarna när de kom in i rummet. När hon såg en eller flera personer sitta med armarna i kors runt kroppen så frågade hon sig själv: “Hur ska dom kunna släppa in någonting?”.

Tänk om vi istället skulle sträcka ut våra armar så att Universum ser och svarar. Låt oss göra det just nu. Ställ dig upp och sträck ut dina armar åt sidorna och säg: “Jag är öppen och mottaglig för allt det goda, jag är öppen och mottaglig för Universums överflöd.” Upprepa affirmationen 2-3 gånger.

Välstånd

Välstånd kan betyda flera olika saker. Det kan betyda pengar, kärlek, framgång, bekvämlighet, skönhet eller tid. Eller så kanske det kan betyda kunskap.

Kom ihåg:

 • Du kan skapa välstånd genom att prata om och tänka på ditt överflöd.

Därför att:

 • Du kan inte skapa välstånd genom att prata om och tänka på vad du saknar.

När du koncentrerar dig på det du saknar så skapar det mer att sakna, mer brist. Ett fattighets-tänk ger mer fattigdom. Och tvärtom, när du fokuserar på tacksamhet för det du redan har så för det in mer välstånd i ditt liv.

 • Tankarna du tänker har betydelse.
 • Tankarna skapar din framtid.

Det är därför som Mirror Work är så väldigt kraftfullt. Det kan hjälpa dig att föra in mer välstånd i ditt liv. När du blir medveten om dina tankar gällande välstånd och överflöd så kan du välja tankar som stöttar dig. Ibland har vi en tendens att komplicera saker och ting, men om du kan börja med någonting enkelt som att praktisera dina affirmationer framför spegeln så kan det vara en fin och effektiv start.

Kom ihåg:

 • Allt du sänder ut kommer tillbaka till dig. Alltid!

Ett exempel:

Vad händer om du befinner dig i ett tillstånd av brist? Tänk på det en stund. Du kanske känner det som att du inte förtjänar livets goda. Du kanske känner det som att du måste snika åt dig saker och ting för att du ska få det du känner att du behöver. Det finns de som berättat att de kände sig tvugna att stjäla kontorsmaterial eller annat från sin arbetsplats. Eller de som ringt till jobbet och sjukanmält sig för att de hellre ville gå ut med vänner eller göra personliga ärenden. Det är precis som om dom känner att dom behöver stjäla tid därför att de känner att de inte förtjänar den. Det finns även många som berättat att innan dom förändrade sitt sätt att tänka så hade dom svårt för att glädjas åt andras framgångar, därför att varje gång det gick bra för någon annan fick de känslan av att inte vara tillräckligt framgångsrika, att inte vara bra nog.

Vad säger dessa tankar och beteenden till Universum?

Dessa tankar blockerar faktiskt flödet av pengar, välstånd och överflöd i ditt liv.

Så idag, låt oss bli medvetna om de övertygelser som blockerar flödet av välstånd. Och låt oss använda Mirror Work för att förändra dessa övertygelser. Låt oss gå in för att skapa ett nytt överflöds-tänk. Det bästa du kan göra när du har ekonomiska problem är att lära dig hur du skapar ett välstånds-tänk. Det finns fantastiska välstånds-affirmationer som Louise Hay började använda sig av och dom fungerade väldigt bra för henne. Dom kan fungera även för dig!

Här är dom:

 • “Jag är fullt öppen och mottaglig för överflödets ström av välstånd som Universum erbjuder.”
 • “Min inkomst ökar ständigt.”
 • Heather Dane (hälsocoach) berättar: “När jag slutade på mitt jobb och startade mitt eget företag behövde jag verkligen förändra mina tankar om pengar. Jag var mycket oroad över ekonomin, speciellt efter att jag lämnat min fasta tjänst och jag funderade på om mitt företag skulle bli framgångsrikt. Så det jag bestämde mig för var att ta bort betoningen på mig själv och min framgång och jag avpersonifierade min affirmation. Det jag började säga till mig själv var: “Mitt företags bankkonto tar alltid hand om mig.” Det hjälpte mig att känna mig trygg. Och vet du vad? Mitt företags bankkonto tog hand om mig och jag fortsatte att se det växa. Och när jag gjorde det blev jag mer bekväm med pengar och välstånd.” Så istället för att leta efter komplicerade lösningar angående pengar och välstånd: tänk om Mirror Work är allt du behöver för att föra in de belöningar du vill ha i ditt liv.

  När någonting bra kommer in i ditt liv, säg ja till det. Känn att du öppnar upp för att ta emot det goda. Lita på att möjligheter och välstånd kommer att öka hundrafalt.

  Affirmera:

  “Livet levererar alla mina behov i stort överflöd”

  “Jag litar på livet”

  Spegelövning

  1. Stå upp med utsträckta armar och säg: “Jag är öppen och mottaglig för allt det goda.”
   Titta i spegeln och säg det ett par gånger till. Låt orden flöda från hjärtat: “Jag är öppen och mottaglig för allt det goda.”
   Upprepa denna affirmation tio gånger till.
   Notera hur du känner dig. Känner du dig befriad? Gör den här övningen varje morgon ända till slutet av den här kursen. Det är ett fantastiskt sätt att öka ditt överflöds-medvetande.

  Huvudaffirmation

  “Jag är en ja-person”

  Jag vet att jag är ett med hela livet. Jag är omgiven och genomsyrad av den oändliga visdomen. Jag litar fullständigt på att Universum stöttar mig på alla positiva sätt. Allt jag någonsin kan behöva finns redan här och väntar på mig. Den här planeten har mer mat än jag någonsin kan äta. Det finns mer pengar än vad jag någonsin kan göra av med. Det finns fler människor än jag någonsin kan träffa. Det finns mer kärlek än vad jag någonsin kan uppleva. Det finns mer glädje än vad jag ens kan föreställa mig. Den här världen har allt jag behöver och önskar. Allt är mitt att ha och använda.

  Det enda oändliga sinnet, den enda oändliga intelligensen säger alltid ja till mig. Oavsett vad jag väljer att tro eller tänka eller säga så säger Universum alltid ja. Jag slösar inte min tid på negativt tänkande eller negativa ämnen. Jag väljer att se mig själv och livet på de mest positiva sätt. Jag säger ja till möjligheter och överflöd. Jag säger ja till allt det goda. Jag är en ja-person som lever i en ja-värld och besvaras av ett ja-universum, och det gläder mig att det är så. Jag är så tacksam över att vara ett med den universella visdomen och uppbackad av den universella kraften.

  Kram /Ljusglimten❤️

  ljusglimten

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *