Dagens kort från The Buckland Romani Tarot och Spirit Animal Oracle Cards 25/7

Budskapet berättar om en person som är hagalen, “mycket vill ha mer”. En person som har fått något i sin ägo på något sätt, kan vara genom arv eller liknande. Personen klamrar sig fast vid detta utan att vilja dela med sig. Personen ser inte till andra inblandade i det här utan är bara intresserad av sig själv och det som gynnar denne. Jag, jag och jag. Totalt styrd av sitt ego och sina egna intressen. Personen drar sig inte för att ljuga och svika andra i sin framfart mot målet. Känner du igen dig i situationen så ska du inte lita på vad personen säger och lovar, det ser tyvärr ut att bara vara tomma ord. Det enda som betyder något är att personen i fråga gör det den säger att den ska göra. Att denne agerar, inte bara säger. I det här fallet kan du få kämpa för dina rättigheter. Du kan även behöva ta hjälp utifrån för att det ska hända nåt. Men! Du ska inte misströsta! Inte heller ska du ge upp! Om du fortsätter att stå på dig här, om du fortsätter att kämpa för din rätt, om du tar hjälp utifrån om så krävs så ser det ut som att du kommer att stå som segrare i slutändan. Lycka och harmoni kommer återigen att infinna sig i ditt liv. Så ge inte upp nu! Fortsätt kämpa lite till så ska du se att det hela löser sig framöver här. Låt inte den andres fulknep få dig att tappa modet. Kavla upp ärmarna och fortsätt kämpa för dina rättigheter. Det är rådet här.

Orakelkortet kommer som en uppföljare till situationen ovan och det handlar om förlåtelse. När situationen har löst sig är det viktigt att du förlåter personen, oavsett hur mycket smärta och lidande denne orsakat dig. Detta kan låta märkligt för vissa och det har jag full förståelse för! Men, förlåtelsen är oerhört viktig för Din egen skull! Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Du behöver inte förlåta handlingarna mot dig utan det är personen bakom handlingarna du bör förlåta. Förlåtelsen innebär inte att du måste ta kontakt med personen och tala om att du förlåter, förlåtelsen innebär att du förlåter personen i ditt hjärta, för först när du har förlåtit personen kan du bli fri. Förlåtelsen handlar alltså om din egen personliga frihet, inget annat. När du förlåter en person i hjärtat så neutraliserar du negativ energi och frigör dig ifrån smärta. När du inte förlåter så upprätthåller du ilska, bitterhet, hämndlystna tankar och känslor av att ha blivit illa behandlad, utnyttjad och så vidare. Fortsätter du att hålla fast vid dessa så kommer dom att fortsätta skada dig mentalt och även fysiskt eftersom att din kropp förr eller senare “översätter” den känslomässiga smärtan och manifesterar den till fysisk smärta och/eller sjukdom. Just därför är det så otroligt viktigt med förlåtelse, för din egen skull.

När du förlåter så säger du egentligen det här: “Jag vill inte ha den här energin längre. Den är inte min. Jag skickar tillbaka den till dig och till Universum, och jag frigör mig från smärta. Jag gör det här för mitt eget bästa.” Typ så.

Lördag 27/7 och Söndag 28/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Så klockrent just nu, tack det behövdes efter ngr tuffa frontningar igen med nån som verkar lida av storhetsvansinne, pust. Tack🙏💜🧚‍♀️

  2. Precis vad jag klarat av i mitt liv nu Jag har kunnat förlåta min bror som svikit mej o sålt mitt föräldrahem fast han hade lovat att jag skulle få ärva det. Tufft, men jag tänker ju så, att ingen kan använda mer förstånd än man har just nu i sin utveckling! Jag känner mej befriad och lycklig, jag får så mycket kärlek i gengäld! Förlåtelse är den enda vägen till lycka! Tack!🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *