Dagens kort från Lion Heart Empowerment Cards 26/7

Att engagera sig och sköta sina åtaganden är beundransvärt. En sån person kan man lita på. När någon engagerar sig och verkligen går in för något så vet man att allt är möjligt, hoppet väcks.

Åtaganden finns inom livets alla områden. Om du är med i ett lag till exempel så har du ett åtagande gentemot dina lagkamrater, din tränare och spelets regler. Spelregler finns inte endast under själva matchen utan hela livet innehåller diverse regler och åtaganden som du bör följa och engagera dig i för att få ett positivt resultat. Som i relationer till exempel, här är det viktigt att du engagerar dig och fullföljer dina åtaganden för att främja en god relation och ett gott kamratskap med dom som står dig nära, dom du är lojal mot. Det finns endast två alternativ när det kommer till åtaganden: “you’re either in or you’re out”. Antingen gör du det du ska eller så gör du det inte. Antingen eller. Här kan du inte agera “bänkvärmare” eller stå och luta dig mot staketet utan förhåll dig alert, ge dig in i matchen när det är din tur och gör det du ska. Du ska inte skjuta på viktiga åtaganden, komma med undanflykter eller säga att “jag ska” men sen händer det inget. Ingen ska behöva tjata på någon eller “jaga” någon för att det ska hända något. Det bäddar för konflikter, irritationer och till slut knakar tilliten rejält i fogarna. Gör det du säger att du ska göra när du säger att du ska göra det. Håll fast vid dina åtaganden. Var engagerad och pålitlig. En nyckel för att skapa och upprätthålla goda relationer.

“Upp till bevis” gäller för några nu. Bevisa att du är att lita på. Bevisa att du kan sköta dina åtaganden och göra rätt för dig. Släpp sargen och kom in i matchen.

Dagens budskap avslutar med att säga: Någon som har hållit fast vid någonting (pengar, ägodelar eller annat) kommer snart få lov att släppa taget och dela med sig.

Lördag 27/7 och Söndag 28/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *