Dagens kort från Moonology Oracle Cards och The Mystical Cats Tarot 27/7

En nystart är på väg in, den är kopplad till en fråga som ger dig mycket huvudbry, en situation som gör dig förvirrad och/eller besviken. Kortet säger att du har goda chanser att få en lösning på detta nu eller snart, dock kan det behövas ett sista “desperat” försök från din sida. Detta sista försök, denna sista kraftansträngning ser ut att leda till denna nystart, så det kommer att vara mödan värt. Det här “sista” slutgiltiga försöket är något som du drar dig för, och det ser ut som att dina rädslor är hindret. Du kanske är rädd för hur någon annan kommer reagera? Du kanske är rädd för hur någon annan kommer agera? Du kanske är rädd för att den här sista kraftansträngningen inte kommer leda nån vart trots allt? Vad det än är du är rädd för så säger kortet att här ska du våga ändå! När du vågar så kan du vinna. Och det ser verkligen ut som att du kommer stå som segrare i detta. En nystart som sagt.

Ofta är det bra att försöka få saker och ting som ligger utom räckhåll. Men det är inte bra att försöka “få” (ta) något som tillhör någon annan. Se upp så att du inte beter dig hänsynslöst eller för impulsivt på din väg framåt, tänk efter noga: “Är det verkligen rätt av mig att göra så här? Orsakar mitt beteende andra lidande?”. Tänk på att det du sänder ut får du tillbaka. Gör du orätt kommer det tids nog att slå tillbaka på dig själv. Att agera omoget kommer inte att gynna dig i längden, det kommer inte att hjälpa din “sak”, det är en sak som är säker!

Dagens Budskap avslutar med att säga: Kunskap är makt. Ta reda på så mycket information och fakta du kan om det du undrar över. Läs på noga. Fråga experter. Det gynnar dig att veta exakt vad du pratar om, det ger dig fördelar.

Idag Lördag 27/7 och Söndag 28/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

  1. Tack, jag hoppas och ber om upprättelse och att sanningen kommer fram till alla🙏❤

  2. Tack så mycket. Det är som att dina budskap ger mig mest uppvaknanden. Har inte upplevt det tidigare. Varje gång så väcker det en tanke som inte funnits där tidigare. För två veckor sedan så var det ett budskap som var så starkt att det ledde till en fantastik vecka med lugn i mitt sinne. Fortsätt med det du gör, för det utvecklar mig och andra med förmodligen 😊 hoppas du får en fin helg 🥰❤️🌸

    • Tusen tack för dina ord! Då har jag lyckats med mitt syfte. Tack detsamma ❤️❤️❤️😊🙏🏻

  3. Tusen tack 💙🙏🌿 Jag hoppas det gäller min kontakt med sjukvården. Jag är så trött på alla turer och nya läkare. Jag har kämpat mpnga år och vill få en noggrann utredning och få svar. Har nu fått tid till en neurolog, hoppas han är bra och noggrann. Budskapet gav mig hopp ❤ Önskar dig en fin dag 🌺🌿

    • Jag hoppas att det gäller dig! Önskar dig all lycka till, och tack detsamma ❤️❤️❤️😊🙏🏻

  4. tack! för mig glasklart vad jag ska göra, en sista kraftansträngning.

  5. Tack så mycket. Ett klart budskap för mig. En sista kraftansträngning… precis vad som händer i mitt liv. Och jag hoppas på det bästa, det är mycket riktigt… Det man ger kommer kommer tillbaka till en själv för eller senare… då jag handlat rätt, så hoppas jag att det är dags för seger nu… Dina budskap har under lång tid fått mig att tänka rätt och göra det rätta. Tack fina 💜 önskar Dig en underbar kväll. Mvh 🦋

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *