Dagens kort från Ärkeänglarna 28/7

Lita på och följ den förnyade passionen och drivkraften du känner angående ditt kärleksliv och ditt arbete.

Att alltid ta det säkra före det osäkra gör att du inte utvecklas optimalt. Det kan till och med leda till nedstämdhet och depression.

Du har bett om att få in mer lycka och glädje i ditt liv, eller så har du bett om hjälp angående olika vägval.

Jag, Haniel, har tänt passionens låga i ditt hjärta, den lågan leder dig rätt. Den visar dig vägen.

Det är tryggt för dig att följa ditt hjärta.

Det är tryggt för dig att ta risker.

Be mig att följa dig längs passionens väg. Be mig att guida dig och att ta hand om dig.

Var uppmärksam när du känner en stark känsla av vetskap (aha-känsla) tillsammans med en brinnande passion, det är mitt sätt att ge dig information om nästa steg.

En påminnelse till oss idag.

Ärkeängel Metatrons huvudsakliga uppgift är att rena, balansera och justera våra chakran. (Jag ber alltid Metatron om hjälp med det efter att jag utfört energiarbete, som healing exempelvis). Så det han vill säga er är att ni alla är välkomna att be honom om den hjälpen närhelst ni vill. Ni behöver inte ha utfört energiarbete för att be om den hjälpen.

Känner du dig lite ur gängorna? Har du blockeringar i ditt energisystem? Är du trött? Ofokuserad? Obalanserad? Då kan du behöva rena och balansera dina chakran. Efteråt får du mer energi och din intuition blir skarpare (för att nämna något).

(Jag kan hjälpa dig att rena dina energier och balansera dina chakran, detta gör jag i samarbete med Ärkeängel Metatron. Vid intresse kontakta mig via: november_1126@hotmail.com)

Idag Söndag 28/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som går kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. hej, hur fungerar healingen på distans rent praktiskt?
    har inte hittat någon info om det 🙂

    • Den infon hittar du i länken som finns i Dagens Budskap. Du kan även söka på Glädjehealing direkt inne på min bloggsida. Infon där gäller för alla mina healingar. 😊❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *