Dagens kort från Legacy of the Divine Tarot och Goddess Enchantment Oracle Cards 29/7

Nu ser det ut som att det mörka molnet av lidande, oro, ångest och rädsla som legat över dig är på väg att blåsa bort. Helt plötsligt har du kontroll över situationen igen, dock vet jag inte om det är en slutgiltig lösning eller om den är tillfällig. Men huvudsaken är att du kan pusta ut nu (eller snart), återhämta krafterna, samla ihop dig och utvärdera situationen. Vad är det som har fungerat bra? På vilket sätt kan du förbättra det som inte har fungerat bra? Du kan behöva lägga upp en ny strategi för framtiden. Se över ditt nästa steg. Kortet säger att snart kommer du få en chans att kunna starta om på nytt. Ni som befinner er på den absoluta botten ska veta att det vänder nu (eller snart), situationen förbättras på något sätt och ni kan börja ta er upp. Hoppet återvänder och ni kan se ljuset igen. Trösterikt!

Orakelkortet tar vid där Tarotkortet slutar:

Nu när det värsta är över, när du återfått kontrollen över situationen bör du frigöra allt det som inte tjänar dig längre, allt det som håller dig tillbaka på grund av rädsla och tvivel. Nu när du pustar ut kan du fokusera på att släppa taget och frigöra dig från rädslobaserade tankar och scenarier som haft dig i sina klor. Byt ut negativa hindrande tankar mot positiva upplyftande tankar. Visualisera att allt går din väg, att allt löser sig till det bästa för alla inblandade. Omfamna en ljus framtid.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

  1. Tacktacktaaack🙏🙏🙏❤❤❤ Tuff vecka av konflikter, med nån som använder silent treatment och härskartekniker.

    • Det där känner jag igen! Väldigt otrevligt… kram ❤️❤️❤️

  2. Jamän! Jag tänker så som du skrivit i tidigare inlägg: “är det rätt så går det lätt”! Det har blivit ett bra rättesnöre för mej, nu går det lätt!
    Tack! ❣

  3. Tusen tack❤ äntligen efter 5 månaders oro, kan jag faktiskt se ljuset 💕🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *