Fullmånehealing 15/8 och 16/8

Hej😊

Eftersom att Nymånehealingen var så kraftfull och uppskattad tänkte jag köra Fullmånehealing oxå. Precis som vid nymåne är energierna starka ca tre dagar innan och tre dagar efter fullmånen, därför sänder jag healingen även dagen efter fullmånen. Jag använder mig av eteriska kristaller, med andra ord: deras energier.

Kristallerna jag tar med är dessa:

 • Akvamarin: (halschakra) den är väldigt lugnande och skyddar dig från den smärta som kan uppstå när ditt känslomässiga bagage kommer upp till ytan.
 • Citrin (solarplexuschakra) den frigör ditt känslomässiga bagage som orsakar negativitet. Den hjälper dig att arbeta dig igenom smärtsamma erfarenheter med en mer positiv inställning. Den hjälper dig att bibehålla en känslomässig balans under den här processen.
 • Ametist (pannchakra) den hjälper dig att frigöra sånt som inte tjänar dig längre. Den hjälper dig att se klart och att få mer förståelse för varför “det blev som det blev”.

Kristallernas energier ligger kvar tills dom har utfört sitt arbete. Individuellt med andra ord. När arbetet är utfört löses dom upp av sig själv.

Vid fullmåne handlar det om att lägga det gamla bakom sig. Det kan vara lägre energier som orsakats av oro eller negativa händelser, likaså negativa mönster som du har hamnat i. Det handlar om att släppa skadliga tankar, vanor, sätt att vara men även “giftiga” personer. Nu är en bra tid för att göra dig av med sånt du inte vill ha, till exempel rädslor, skuldkänslor, besvikelser och svartsjuka. Fullmånetiden är perfekt för att släppa taget och göra en nystart!

Den här Fullmånehealingen riktar sig till att lösa upp blockeringar och frigöra det förflutna. Fullmånen lyser upp våra mörkaste hörn (de hörn vi oftast inte ser) och dessa energier använder jag mig av under denna distanshealing.

Är du beredd på att föra fram det du “gömt” undan? Är du redo för att låta fullmånens ljus lysa upp dina mörka vrår?

(Fullmånen innebär oxå ett perfekt tillfälle att förlåta och att känna tacksamhet. Vem eller vilka behöver du förlåta? Behöver du förlåta dig själv? Kom ihåg att du aldrig behöver förlåta själva handlingen mot dig, men det är av yttersta vikt att du förlåter personen bakom handlingen. På så sätt blir du fri, då kapar du “energibandet” mellan dig och den andra personen).

Så här gör du

 • Ca 10 min innan healingen börjar lägger du dig bekvämt på en ostörd plats. Andas och slappna av. Tala om för Universum vad du vill frigöra dig ifrån.
 • Be om att få ta emot Ljusglimtens Fullmånehealing.
 • Under healingen upprepar du ett mantra, detta mantra kan exempelvis vara: “Jag släpper nu taget om de rädslor jag bär på”. Men du väljer själv vad du vill släppa taget om. Det kan vara flera saker än en. Känn lättnaden över att du nu har släppt taget.
 • Efteråt dricker du vatten för att hjälpa kroppen rensa ut det som healingen frigjort (detta minskar även eventuella utrensningssymptom). Eftersom det är en sen healing får du dricka mycket vatten dagen efter.

Övrig information

 • Healingen startar 21:00 och pågår i 30 minuter. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället, kontakta mig via emailadressen nedan för utförligare information.
 • Healingen kostar 20kr per person och dag. Har du mitt swishnr eller kontonr sen innan behöver du inte anmäla dig via email, ange istället som kommentar om du vill ta emot 21:00 eller till natten. Anger du inget alternativ sänder jag healingen klockan 21:00. Betalar du in 20kr utan att ange datum sänder jag healingen den 15/8.
 • Har du inte dessa nummer kontaktar du mig via emailadressen nedan.
 • Vill du betala via banköverföring men inte har Swedbank får du bifoga ett kvitto på din betalning.
 • Betalningen skall vara mig tillhanda senast 20:30 samma dag du vill vara med.
 • Jag sänder inte healing till någon som inte själv gett sitt samtycke.
 • Har du frågor så kontaktar du mig via emailadressen nedan.

Emailadressen:

November_1126@hotmail.com

(Jag kontaktas endast via email)

Visste ni förresten att augustis fullmåne kallas för “störmåne” på det norra halvklotet? Den kallas så på grund av det stora antalet störfiskar vid den här tiden på året. ☺️

Varmt välkomna till denna Fullmånehealing.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

12 kommentarer

 1. Tar tacksamt emot fullmånehealingen under natten 15-16de. Och även natten 16-17de. Har seishat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *