Healing med Ärkeängel Uriel 7/9 och 8/9

Hej😊

Lördag 7/9 och söndag 8/9 sänder jag healing på distans tillsammans med Ärkeängel Uriel. Healingens tema är Förlåtelse. Förlåtelse är oerhört viktigt för att Du ska kunna frigöra dig från det förflutna. Ofta finns det ett inre motstånd som hindrar dig från att förlåta på djupet, eller så bär du på en ovilja att förlåta på grund av olika omständigheter som grundar sig på bitterhet eller sårade känslor. Healingens avsikt är att frigöra dessa blockeringar så att du lättare kan förlåta och på så vis återfå din personliga frihet. Kom ihåg att du inte behöver förlåta själva handlingen mot dig utan det är personen bakom handlingen du behöver förlåta. Det kan även vara så att du behöver förlåta dig själv på grund av något.

Under healingen kommer jag att sända det Gyllene Ljuset som är Förlåtelsens- och den Villkorslösa Kärlekens energi. Jag kommer även att sända energierna från Bärnstenen som en extra förstärkning. Bärnsten är förknippad med Ärkeängel Uriel. Har du en bärnsten hemma kan du hålla den i handen under healingen (om du vill), se bara till så att den är ordentligt renad innan. Om du vill kan du även visualisera att du är omgiven av ett gyllene ljus under healingen.

Så här gör du

 • Ca 10 minuter innan healingen börjar lägger du dig bekvämt på en ostörd plats, inomhus eller utomhus. Andas och slappna av.
 • Bestäm dig för vem du behöver förlåta, någon annan eller dig själv.
 • Tala om för Ärkeängel Uriel att du nu är redo och öppen för att förlåta personen ifråga och be om hjälp med den processen.
 • Under healingen behöver du inte göra något speciellt.
 • Efteråt dricker du mycket vatten för att hjälpa kroppen rensa ut det som healingen frigjort (detta minskar även eventuella utrensningssymptom).

Övrig information (Läs noga)

 • Healingen startar 14:00 och pågår i 30 minuter. Passar inte tiden kan du välja att ta emot senare eller till natten istället. Behöver du information om hur du då går tillväga så kontaktar du mig via emailadressen nedan.
 • Healingen kostar 20kr per person och dag. Har du mitt swishnr eller kontonr sen innan behöver du inte anmäla dig via email, ange istället som kommentar i swishen vilket/vilka datum och vilken tid du önskar ta emot. Anger du ingen tid sänder jag healingen klockan 14:00. Betalar du in 20kr den 7/9 eller tidigare utan att ange datum sänder jag healingen till dig den 7/9.
 • Har du inte dessa nummer kontaktar du mig via emailadressen nedan.
 • Vill du betala via banköverföring men inte har Swedbank behöver du bifoga ett kvitto på din betalning via email före klockan 13:30 samma dag du vill vara med.
 • För att vara med på healingen behöver du betala in senast 13:30 samma dag du vill vara med (oavsett vilken tid du vill ta emot). Betalningar som kommer in efter 13:30 registreras ej för då har jag min förberedelsetid.
 • Du ansvarar själv över att läsa informationen och följa den. Jag betalar endast tillbaka dina kronor om du avbokar healingen före 13:30 samma dag du ville vara med. Givetvis betalar jag tillbaka om jag har missat att ge dig healing trots att du läst och följt informationen.
 • Jag sänder inte healing till någon som inte själv gett sitt samtycke!

Emailadressen:

November_1126@hotmail.com

OBS!! Jag kontaktas endast via email! Vänligen respektera denna gränssättning.

Får du inget svar av mig har du förmodligen kontaktat mig på annat vis.

Varmt välkomna! 😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  • Du kan rena dina kristaller på olika sätt, ett enkelt alternativ är att skölja den under rinnande kallt vatten en stund. Annars kan du lägga den ute i solljus ett par timmar, eller lägga den ute natten till fullmånen. ❤️😊

 1. Låter intressant skulle behövas. Men teknik inte min grej. Nu är det fredag så syns inte så. Jag sån betalar flera dagar förre. Men skickat länken till mitt ex om han har det där. Om inte så gör jag reklam om dig., 😍💚

 2. Ah men typiskt! Kunde vart med men jag hade andra planer först som jag inte klarar av för jag är så matt. Vaknade vid halvfem av att jag hade ont runt solarplexus och även i ryggen. Och ländryggen. Darrig och matt. Oskönt åt vilket håll jag än låg. Lite hostig nu men ej förkyld.
  Somnade om några timmar. Som tur var så hade gjort mina uppgifter till städdagen innan med tanke på att jag skulle gå iväg på något roligt idag.
  Så det kanske iofs var lika bra jag inte var med. Vill återgå till soffan och läsa bok.
  Nästa gång.
  Happy healing till alla andra.:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *