Dagens kort från Lion Heart Empowerment Cards och Bonfire Tarot 9/9

Vid regnbågens ände finns en kruka av guld. Här handlar det om att expandera din värld, gå bortom det du vet och känner, lämna din komfortzon, vidga dina vyer och testa någonting nytt. Detta kan vara svårt i ett samhälle som gärna sitter fast i det gamla och invanda. “Det ska vara som det alltid har varit”.

Du uppmuntras nu att testa något nytt för att se hur det får dig att känna dig. Var öppen för nya idéer, nya sätt och nya vägar. Bredda dina insikter och expandera din syn på saker och ting, ditt perspektiv.

Samla mer upplevelser och erfarenheter från platser, jobb och människor som befinner sig långt borta från din nuvarande livssituation. Att resa är ett bra sätt att uppleva nya platser, länder och kulturer, där kan du lära dig värdefulla livsläxor. Det du upplever när du reser kan göra dig mer mogen och förberedd på den verkliga världen.

Är du överväldigad av känslor på något sätt? Känslorna har tagit över och det påverkar din vardag. Du kanske känner det som att allt jobb du lagt/lägger ner inte uppskattas av andra? Be om den hjälp du behöver och återupprätta balansen inom dig. Hitta tillbaka till din inre harmoni. Du är inte dina känslor eller tankar, du är alltid fri att välja på nytt.

Kärlekshealing 

Imorgon Tisdag 10/9 klockan 21:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med. Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 21:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 20:30 kan du betala in för att vara med. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Jaha ja det är inte min melodi trivs bäst hemma biligare med.
    Men över väglad ja men är jag ju van vid. Visa perioder mer en andra. Om inte är totalt av trubbad värmen är så då är kris för min egen del. Då missar jag mycket idé torka,sirap i flera månader.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *