Dagens kort från Empath Guidance & Empowerment Oracle Cards 10/9

Högkänsliga och Empater, speciellt Empater, kan känna av en väldigt stark ångest när dom tar på sig andras energier. Därför är det så viktigt att dom lär sig att kontrollera sitt eget energifält och hålla det “rent”. Empater vill upprätthålla fred och är väldigt måna om att ha harmoni och frid inom sitt personliga utrymme. När saker och ting går över styr i till exempel hem, familj, jobb orsakar det att Empatens känslor börjar “löpa amok”. När det sker tappar dom kontakten med energiflödet och själens sanna väg.

För att lugna ner sig och slippa känna så starkt är det lätt hänt att Empater tar till alkohol eller droger. Detta kan upplevas hjälpa för stunden, men sanningen är att det blir precis tvärtom eftersom toxiska substanser sänker din energifrekvens. Och eftersom Empater är energimagneter kan dom då lätt dra till sig fler negativa energier eller olika “energivarelser” som livnär sig på låg och negativ energi. Energi har en hög frekvens eller en låg frekvens, och i vårat Universum finns det många olika dimensioner som har högre eller lägre frekvenser, i de “lägre” dimensionerna finns det diverse otrevliga “typer” som vi inte vill dra till oss, i de “högre” dimensionerna vistas varelser av ljuset som till exempel Änglar. När du befinner dig i en högre energifrekvens har du kontakt med de högre dimensionerna/sfärerna. Sträva efter att upprätthålla en högre vibrationsnivå (då behöver du undvika giftiga substanser).

När du känner för att ta till alkohol, droger eller något annat destruktivt för att lugna dina nerver och ditt sinne, försök istället att göra något alternativt som inte sänker din frekvens. Det kan vara till exempel: ta ett bad (saltbad eller med lugnande eteriska oljor), bränn lugnande eteriska oljor i hemmet eller vit salvia, gör yoga, meditera eller gå på en promenad. Gör något kreativt från hjärtat, skapa. För tillbaka dig själv till nuet, du ska varken vara i det förflutna eller i framtiden utan du ska vara här och nu. Genom att vara i nuet kan du fokusera på vad som är verkligt just här och nu i detta ögonblick.

När du tar till alternativa metoder för att lugna dig så upprätthåller du en högre energi. Högre energier attraherar Änglar och andra änglalika ljusvarelser. Nya dörrar kommer även öppnas för dig när du vibrerar i linje med de högre energierna, du drar då till dig upplevelser och människor som är rätt för dig på din livsväg framåt. Du kommer att ha inre lugn och harmoni och saker och ting kommer att falla på plats. Magin flödar.

Kärlekshealing 

Idag Tisdag 10/9 klockan 21:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med. Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 21:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 20:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

 1. Tack. Så sant bra skrivet som alltid.
  Jag gör just det som du skrev bad levande ljus å så . Men varar ju kort tid.
  Kan dock bero på har kamp nu med hur jag kommer ragera med bort gång i år !
  Över anloserar då möligt att onda mörka energier snappar upp det. Min svaghet period. 2015 var det tufft bort gång. Repris på det då går det åt ha plan A B C.
  Så för mig är det levande folk som är svårare. Andliga är semester gämförevis.
  Ja är just sån känner allt det du skriver. Men tar icke till droger. Men vet dem som gör det alkehåll synlighet.
  Men jag är inte sån hittat andra sätt för länge sen.

  Men kommer i bland i från andliga när är ute el grubblar på lödning på gjord livet.
  El har folk hos mig. Dock inte för ofta men det räcker tydligen.
  Vilken dröm vore ha likasinnade lika nördiga på ämnet. Men m det får framtiden utvisa om det kommer bli så .
  Film som har rullat i en om den biten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *