Fullmånehealing 13/9 och 14/9

Hej😊

Nu är det dax för Fullmånehealing igen! Energierna är starka ca tre dagar innan och tre dagar efter fullmånen, därför sänder jag healingen även kvällen innan fullmånen. Jag använder mig av eteriska kristaller, med andra ord: deras energier.

Kristallerna jag tar med är dessa:

 • Akvamarin: (halschakra) den är väldigt lugnande och skyddar dig från den smärta som kan uppstå när ditt känslomässiga bagage kommer upp till ytan.
 • Citrin (solarplexuschakra) den frigör ditt känslomässiga bagage som orsakar negativitet. Den hjälper dig att arbeta dig igenom smärtsamma erfarenheter med en mer positiv inställning. Den hjälper dig att bibehålla en känslomässig balans under den här processen.
 • Ametist (pannchakra) den hjälper dig att frigöra sånt som inte tjänar dig längre. Den hjälper dig att se klart och att få mer förståelse för varför “det blev som det blev”.

Kristallernas energier ligger kvar tills dom har utfört sitt arbete. Individuellt med andra ord. När arbetet är utfört löses dom upp av sig själv.

Vid fullmåne handlar det om att lägga det gamla bakom sig. Det kan vara lägre energier som orsakats av oro eller negativa händelser, likaså negativa mönster som du har hamnat i. Det handlar om att släppa skadliga tankar, vanor, sätt att vara men även “giftiga” personer. Nu är en bra tid för att göra dig av med sånt du inte vill ha, till exempel rädslor, skuldkänslor, besvikelser och svartsjuka. Fullmånetiden är perfekt för att släppa taget och göra en nystart!

Den här Fullmånehealingen riktar sig till att lösa upp blockeringar och frigöra det förflutna. Fullmånen lyser upp våra mörkaste hörn (de hörn vi oftast inte ser) och dessa energier använder jag mig av under denna distanshealing.

Är du beredd på att föra fram det du “gömt” undan? Är du redo för att låta fullmånens ljus lysa upp dina mörka vrår?

(Fullmånen innebär oxå ett perfekt tillfälle att förlåta och att känna tacksamhet. Vem eller vilka behöver du förlåta? Behöver du förlåta dig själv? Kom ihåg att du aldrig behöver förlåta själva handlingen mot dig, men det är av yttersta vikt att du förlåter personen bakom handlingen. På så sätt blir du fri, då kapar du “energibandet” mellan dig och den andra personen).

Så här gör du

 • Ca 10 min innan healingen börjar lägger du dig bekvämt på en ostörd plats. Andas och slappna av. Tala om för Universum vad du vill frigöra dig ifrån.
 • Be om att få ta emot Ljusglimtens Fullmånehealing.
 • Under healingen upprepar du ett mantra, detta mantra kan exempelvis vara: “Jag släpper nu taget om de rädslor jag bär på”. Men du väljer själv vad du vill släppa taget om. Det kan vara flera saker än en. Känn lättnaden över att du nu har släppt taget.
 • Efteråt dricker du vatten för att hjälpa kroppen rensa ut det som healingen frigjort (detta minskar även eventuella utrensningssymptom). Eftersom det är en sen healing får du dricka mycket vatten dagen efter.

Övrig information (Läs noga)

 • Healingen startar 21:00 och pågår i 30 minuter. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället, kontakta mig via emailadressen nedan för utförligare information.
 • Healingen kostar 20kr per person och dag. Har du mitt swishnr eller kontonr sen innan behöver du inte anmäla dig via email, ange istället som kommentar om du vill ta emot 21:00 eller till natten. Anger du inget alternativ sänder jag healingen klockan 21:00. Betalar du in 20kr den 13/9 eller tidigare utan att ange datum sänder jag healingen den 13/9.
 • Har du inte dessa nummer kontaktar du mig via emailadressen nedan.
 • Vill du betala via banköverföring men inte har Swedbank får du bifoga ett kvitto på din betalning via email.
 • Betalningen skall vara mig tillhanda senast 20:30 samma dag du vill vara med (oavsett vilken tid du vill ta emot). Betalningar som inkommer efter 20:30 registreras ej för då har jag min förberedelsetid.
 • Du ansvarar själv över att läsa informationen och följa den. Jag betalar endast tillbaka dina kronor om du avbokar healingen före 20:30 samma dag du ville vara med. Givetvis betalar jag tillbaka om jag har missat att ge dig healing trots att du läst och följt informationen.
 • Jag sänder inte healing till någon som inte själv gett sitt samtycke.
 • Har du frågor så kontaktar du mig via emailadressen nedan.

Emailadressen:

November_1126@hotmail.com

(Jag kontaktas endast via email, vänligen respektera denna gränssättning)

Lite fakta

Denna fullmåne växer sig stark under fredagen den 13e, sist det hände var år 2006 (13 år sen) och nästa gång kommer att vara under år 2049!

Varmt välkomna till denna Fullmånehealing!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

 1. Spännande 😊 första Akvamarin osäker hur den ser ut andra tror jag har mer koll på. Jag ska göra vad jag kan på mitt egna sett kompletterar deta kollektiv healing. Jag har fötbetallat borde synas efter lunch. 😊 är på så sett lite färskt nytt sätt. Kän dig smickrad då är första gången på distans på deta sättet. Dvs tar inte vem som helst. 😊 väljer ut mycket noga har egna sätt med sortera folk havet. Nöjd belåten med mitt sätt tänka. Sen har dock rad önskan men för jag har behov förmodligen. En har det inte trillat ner.. Men tack lov så kan jag för det ta lite här där så uppfyller det lite mera.
  Ja jag till låter allt är redo för det. Hoppas det jag jobbat med länge glider av . När jag kompletterar hitt dit. 😆👌👍💚💜❤👀👂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *