Dagens kort från Healing with the Angels 13/9

Det Änglarna vill uppmärksamma oss på idag är KRAFT.

Du är otroligt kraftfull! Du är en Skapare. Det finns många som inte vill eller kan ta detta till sig på grund av olika orsaker, till exempel kan det bero på att man själv tycker att man inte är “värdig” en sån här kraft, att endast “Gud” har den storheten och makten. Har du den inställningen så förminskar du dig själv. Du ÄR en skapare och du ÄR otroligt kraftfull. Punkt. Du skapar din egen verklighet hela tiden. Allt du lägger fokus på skapar du mer av.

Änglarna vill påminna dig om att fokusera på det positiva, kärleksfulla och ljusa. Fokusera på tacksamhet. Då höjer du din vibration och attraherar in mer sånt i ditt liv.

Tänk på vad du säger om dagarna, dina ord är kraftfulla trollformler. Till exempel om du klagar över att du aldrig har tillräckligt med pengar…JA säger Universum då (Universum är alltid på din sida nämligen) och Hokus Pokus så fortsätter du att trolla fram en brist på pengar.

Tänk på vad du skapar i ditt liv.

Fullmånehealing

Idag 13/9 och imorgon 14/9 sänder jag Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver.

Kram och Trevlig Helg! /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

 1. Tack ! Ja är mycket posetivare nu en för. El balans med det oftast är tålamodet som stökar till det. Fins det kristall sten med just ökad tålamodet? tämja ut gränsen. ADHD så är mer någonsin mer utmanade med just det. En mot vanligt folk. Mer folk förstår. Då har ändå meducin som har hjälpt massor hitt tills.
  Vilket är enorm skillnad. I både humöret tålamodet. Men har nog även med att jag är väldigt bestämd med allt då har egen makt över mitt eget liv som jag mår bra av.. Så då blir jag inte på verkad av folks tjater. Klokaste valet jag har tagit.

  Ja jag är kraftfull medveten om det har glöd som är av stål i en stabil tror sten hårt på mig själv i det jag vill förändra på lång sikt.
  Sen finns det dagar är svårare en andra. Men nu är det åt rätt håll. Så blir det färre med det har lidit många månaders värme.
  Full blom blir dock när är i mål med hindret. Funkar vara vaksam.

  • Jag är i Gud och Gud är i oss. Allt hör ihop, där finns Kraften när man FÖRSTÅR sammanhanget! ❣

 2. Ett varmt tack för budskapet. Jag önskar dig och din familj en bra helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *