Dagens kort från Victorian Fairy Tarot 14/9

Meen…va trött jag blir!! Jag hade skrivit ner ett långt Dagens Budskap…sen råkade jag trycka på radera. Suck… Nu har jag tyvärr inte tid att skriva om det för jag är på kurs i några dagar, istället får det bli ett litet budskap från Älvorna.🙃

Det är lätt hänt att man faller in i det här “jag klarar mig själv” eller “jag fixar det själv” – tänket. Men ibland kan man behöva andras hjälp. Nu ser det ut att vara just så. Det finns väldigt fin hjälp att få nu bara du ber om det. Någon eller några vill gärna hjälpa dig på olika sätt. Ta tillvara på denna möjlighet för du behöver inte klara allt själv eller luska ut allt själv. Ensam är inte alltid stark.

Fullmånehealing

Idag 14/9 sänder jag Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna!😊🌕

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

 1. Så typiskt men då var det inte meningen att komma ut ännu😍 Tack för budskapet🙏💜

 2. Så frustrerande så vart för mig ofta utan meducin ja då vart det åska humör.
  Jag har lärt mig koppera klistra in nån stans. Jag tror helt annat nämligen som är udda tänk.. Det har hänt mig flera gånger. Att vis frekväns energi vill sabba el för hala det hela.
  Så tacksam att finns hjälp få när det gäller ADHD som många tar änkelt på. Men aka säger jag stakars dem som inte ger det ärlig långsam proces chans. Både för dem själva och för folket runt om denm. Den sjuka ser inte på samma sätt utan rätt hjälp dos. . Filter fattas blir drama stök i familjen.
  Jag är stålt att för en gång skull gav det chans på mitt långsama sätt så spyk blev galen. Men varför stressa. När blir mer rätt att det måste får ta tid. Så kroppen hinner med..

  Jag var på ADHD kurs fick ut lopp av just det här. Så hon fick sig tanke ställer . Och så jag gör för säger man inget hur ska folk annars veta. Man blir ingen vidare mamma om man inte tar sig i kragen. Dvs är själviskt slå av.
  Har lång erfarenhet av just det med stöta bort slå av. Så kursen var både bra jobbigt för dem o mogna i kursen var i min ålder med aka. Hade flagna på topp. Samt vart påmind varför medicinen är bra fortsätta. Vill inte hamna på ruta ett. Så i visa saker har jag minsann trätt fram. 😂

  Ja budskapet var dock liten pik men i alla fall så har jag blivit bättre på det. Men älvornas bild har jag sett. Men allt återstå se.. Flera budskap som stärker just den bilden har haft ett tag snurrande i huvudet.

 3. Ingen id+e att be någon om hjälp för gör jag det då räknar de bara ut hur de tjänar på det själva. Tyvärr. Jag hoppas Änglarna vill hjälpa mig att hålla mig kvar uppe. Kram

 4. redigt tråkigt att först skriva sedan råkar man trycka på fel knapp
  men ditt nästa budskap kommer jag att läsa som jag alltid gör

  Önska er en fantastisk lördag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *