Dagens kort från Spirit Animal Oracle Cards och Moonology Oracle Cards 15/9

Förutom att pumpa runt blod i våra fysiska kroppar så är hjärtat även ett viktigt energicentra där vi har vårat medvetande. Vissa säger att hjärtat är ytterligare en hjärna, en centrerad och klok sådan, den kan du använda dig av för att fatta beslut, men du kan även agera utifrån den.

Nästa gång du står inför ett viktigt val, eller om du behöver inspiration så fastna inte i huvudet! Fokusera istället på området vid hjärtat och fråga din fråga igen. Du kommer då förmodligen att få ett helt annat svar – ett mer positivt och kärleksfullt svar, till skillnad från huvudets (egots) mer rädslobaserade svar.

Följ ditt hjärta för det är din bästa rådgivare! Hjärtat har alla svar du någonsin kommer att behöva.

Det andra kortet fortsätter på temat genom att säga att du är för mycket i huvudet. Kom i kontakt med ditt hjärta i stället och följ vägledningen därifrån. Hjärtat visar dig vägen.

Om du har hållit tillbaka dig själv på något sätt, om du inte har visat ditt rätta jag, den du verkligen är så påminns du nu om att du är unik. Det är din personlighet och dina karaktärsdrag som gör dig speciell. Sätt igång och var dig själv fullt ut, i alla situationer som kommer i din väg. Var inte rädd för att vara dig själv.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

 1. Detta budskap gillade jag japp man skall göra det ja att fokusera mera runt hjärtat
  Jag önskar er en helt underbar söndags kväll och ser redan fram emot nästa budskap från er

 2. Tack Mm så är det. Har förklara det med senaste tiden. Huvudet hjärnan är killarnas finde. Spicgellt fall som inte vart fullbordat. Den som utstålar just nu ett tag . Dom väcker känslor saknaden. Så killarna går vilse. Vis en gör så att hamnar just runt mig. Energier är svårt för många. Men jag hoppas fick han tänka om i alla fall posetiva tankar. Inget löser av negativa tankar. Men är dock balans ska ju även vara hållbart inte till gjort.
  Jag vågar nu mera vara mig själv. Men många vågar inte det tyvärr. 😕
  Mag känslan och hjärtat kör jag kominerar även hjärnan. Men har övat i massor med år. Det lönar sig att vara envis tjeja! 😆
  Men utmaning kommer hända innan jul så det kommer vara tufft fram över.
  Vara empat känslig när vi har djup sorg i släkten. Men kommer ut enu strå starkare mer erfarenhet av dena svåra balans bräda. . Vinligt just nu svänger liksom runt av hela paketet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *