Änglarna hjälpte mig!

Hej😊

Det här är heelt fantastiskt!!

I slutet av augusti bestämde jag mig för att avsluta min föräldraledighet, jag anmälde mig till arbetsförmedlingen och ansökte om ersättning från min A-kassa. (Ni som har följt mig vet hur mycket krångel jag hade med A-kassan förra året). Pga mina tidigare erfarenheter kände jag en stark oro över deras handläggningstider, beslut, utbetalning och så vidare. Jag ringde dom på förmiddagen idag för att kolla upp hur det ligger till med mitt ärende. Jag blev inte förvånad när människan jag pratade med informerade mig om att ingen handläggare tittat på min ansökan ännu, och att deras handläggningstider är 4-6 veckor. Hon sa att jag kommer att få ett beslut i mitt ärende tidigast i början av oktober.

Great!!

Jag kände stressen komma krypande…hur ska jag kunna betala mina räkningar i slutet av september…ja, allt det där ni vet.

Men!

Helt plötsligt dök Änglarna upp i mitt huvud. Ja! Självklart ska jag be dom om hjälp!

Sagt och gjort! Jag bad till Änglarna. Jag skickade Änglar till personalen på A-kassan och jag bad dom om att lösa situationen snabbt och smidigt så att jag kan betala mina räkningar i slutet av denna månad. Sen släppte jag min oro helt och hållet och gav den till Änglarna. Jag kände full tillit till att jag skulle få hjälp. Min oro försvann. Magiskt.

Döm om min förvåning (eller inte) när jag fick ett meddelande från A-kassan 5,5 TIMME senare där det stod att jag nu har fått ett beslut i mitt ärende!! Och det var ett positivt besked på alla sätt och vis!

Hurra!!

Ja, Änglar finns och Ja, vi får hjälp av dom när vi ber och tror. Detta gäller ALLA, inte bara några få utvalda.

Be, tro och lita på att dom hjälper dig, för det gör dom.

TACK älskade Änglar för hjälpen!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

12 kommentarer

   • Så härligt💓det är du värd, kommer ihåg allt strul du hade med a-‘kassan. Min gubbe strular med alfakassan de ska ha nya papper har hållit på sen December. De vill väll han ska ge upp. Är så trött på dem. Pussar och kramar till fina goa dig😘🤗😍

     • Coolt magiskt när blir bingo löst. Ber ofta om dit datt. Men på så där magiskt inte blit för mig direkt . Men till sist så löser det sig.

 1. Tack för att du delar😊, så härligt att det ordnade sig🙏. Kan man be om hjälp för sådant som hänt för länge sedan också?. 😊

  • Tack! Tänker du på att få hjälp att läka det förflutna så..ja! Dock så behöver du göra din del i läkningsarbetet oxå. Kram ❤️😊🙏🏻

 2. Den vackra Änglatavlan har följt mej sedan jag var liten. Inget tvivel för min del om att Änglar finns! 👼🙏❣

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *