Dagens kort från Angel Gemstone Oracle Cards 16/9

Lever du ett aktivt eller stressigt liv? Har du många bollar i luften nu? Finns det en situation i ditt liv som är turbulent eller “infekterad”? Sodaliten råder dig att meditera för att hitta tillbaka till ditt inre lugn. Gör avslappningsövningar eller aktiviteter som får dig avslappnad. Finn din inre balans.

Dagens budskap avslutar med att säga:

Har du kontroll över ditt eget energifält? Ge inte bort din energi och din kraft. Det finns inga “energitjuvar” utan det är du själv som är 100% ansvarig för dina egna energier. Det finns ingen som kan “ta” din energi ifrån dig. Du väljer själv vem/vad du släpper in i ditt energifält. Du väljer själv vart dina energier går.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Ja idag har jag tagit en välbehövlig skogspromenad med mina hundar. Den fick mig att känna mig så glad och tacksam över det jag har i mitt liv.

  2. Stort tack, jag satt i går kväll och fick energi av min Sodalite som jag köpte 1994, en mycket skön sten att ha i handen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *