Min första delkurs på bortaplan

Hej😊

Igårkväll kom jag hem igen efter några dagar i Östersund. För er som inte vet så var jag på min första delkurs i min ettåriga utbildning till Multidimensionellt Medium/Healer. Den här första delkursen heter “Ascension with Angels” så temat var alltså Änglar.

Olika änglar avhandlades men även en hel del annat som till exempel det så viktiga ämnet energikontroll. Vi gjorde olika övningar och meditationer där vi delade med oss av våra upplevelser och givetvis hade vi diskussioner om mycket. Vi fick oxå ta kontakt med olika änglar för att lära känna deras energier. Lärorikt, spännande och utvecklande på många vis.

inifrån kurslokalen

Jag är glad över att jag vågade kliva ur min komfortzon och ge mig iväg på denna resa som tog mig nästan 40 mil hemifrån. Rakt ut i det okända med en massa nya människor att lära känna (vi var över 20 deltagare). Det jobbigaste var att lämna min lille son så länge, jag har aldrig rest bort från honom förut och så helt plötsligt skulle jag vara iväg onsdag-söndag! Tufft! Men, det gick faktiskt riktigt bra för oss alla, både för mig, Cazpian och Nille. Jag är stolt över mig själv som vågade och jag är stolt över Nille som styrde upp allt så bra, det var nystädat och fint när jag kom hem plus att han hade satt upp en välkommen hem-lapp på dörren! Underbart! (Det tyckte grannarna oxå) 😍❤️

Jag hade sån tur att det var två andra deltagare som passerade Falun i bil på vägen upp så jag kunde samåka med dom både dit och hem. Tack för det!☺️

Jag bokade ett enkelrum på vandrarhemmet Ledkrysset i centrala Östersund. (Från början bokade jag en säng i sovsal men ändrade mig sen och bokade om, jag kom på att jag sover bäst ensam….jag är trots allt Empat 😉).

Vandrarhemmet Ledkrysset

Min kupé, bakom draperiet döljer sig en altandörr som leder rätt ut på terassen

Utsikt från terassen

Jag lärde känna min “granne” vilken var en annan kursdeltagare som bodde några dörrar bort från mig. Vi åt lunch och middag ihop och promenerade. Vi är väldigt lika på många sätt, jämngamla och delar liknande upplevelser. Likasinnade växer inte på träd direkt! Kul!😊

Nu ska jag försöka få tid till att skriva inlämningsuppgifter, läsa böcker, meditera, ta kontakt med Änglar, Kraftdjur och Guider samt göra mitt slutprov i Guld- och Silvervioletta Flamman (healing).😅

Det blir säkert bra!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Låter fantastiskt härligt. Och det bästa är att du ‘spiller’ över på oss som följer dig. ;-D
    Stor kram!

  2. Coolt . Exakt likasinnade växer inte på träden. Det lätt känna av det för just är vis frikväns energi på av stånd har jag lyckas hittat några genom det vet jag vad jag ska gå efter. Det jag gillar är jag hyfsat lätt lärd det bara kommer liksom in i min box.
    Men i pratiken är inte helt lätt. Uppnå det man får in. Retsam bild som känns väldigt långt borta från verkligheten. Jag tycker sånt är bökigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *