Dagens kort från Goddess Enchantment Oracle Cards 19/9

Om du behöver fatta ett beslut så ska du lita på ditt eget omdöme, din egen visdom som du har inom dig. Lita på att du själv vet bäst. Stå stark i dig själv, din egen kraft. Agera klokt och förhandla väl. När du vägleds av visdom och rättvisa kommer lycka och succé att följa i dess spår. Nu är en bra tid för att utforma en plan, en strategi, samt att följa den hela vägen. Det blir bra.

Be Gudinnan Athena hjälpa dig att öka din motivation och ditt fokus för att nå ditt mål. Be henne om hjälp att uppnå självständighet och att våga stå upp för dig själv. Be Athena att rättvisa ska råda i en viss situation, och be henne om hjälp att utarbeta en bra strategi när du stöter på utmaningar. När en situation kräver att du inte låter känslorna styra är Athena rätt Gudinna att kalla på, hon hjälper dig att vinna. Hon är väldigt hjälpsam i alla frågor som rör arbete, även handarbete. Hon hjälper dig att stå stark i din egen kraft och att använda den klokt.

Ta kontakt med din inre visdom och lita på att du har alla svar inom dig.

Regnbågshealing

Ikväll 19/9 och imorgon 20/9 sänder jag Regnbågshealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa informationen. Varmt välkomna!😊❤️

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Hej! Jag vill gärna ta emot av denna healing ikväll och imorgon då jag har en del blockeringar och vill läkas så jag mår bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *