Dagens kort från Ärkeänglarna och Vibrational Earth Children Oracle Cards 20/9

Det är väldigt mycket tröst och kramar idag.❤️

Även en person som är väldigt stark och självständig upplever ibland omskakande eller ledsamma situationer. Och det är absolut ingenting att skämmas över. Det är inget “nederlag”. Det är inget tecken på svaghet. Alla råkar ut för sådant ibland och alla behöver då ta en tid för att läka, en tid för återhämtning. Var inte rädd för att visa dina känslor i sådana situationer, det är okej att bli arg och att gråta inför andra. Det är starkt att våga visa sina känslor utåt. Att stänga in sina känslor blir som ett gift som äter upp dig inifrån, det mår ingen bra av i längden. När något tråkigt har inträffat så ta en stund där du reflekterar över vad du verkligen känner, du kan skriva ner dina känslor i en bok och/eller berätta om dom för Änglarna. Du kan be Ärkeängel Azrael om tröst. Han hjälper dig att sova bättre och han stillar ditt oroliga sinne.

Att ge och få kramar är ett sätt att nå människor på som ord inte kan. Ibland när du är ledsen eller rädd kan en go kram få dig att känna dig trygg och lugn igen. En kram är ett kraftfullt sätt att knyta an till människor som du älskar och bryr dig om. Ibland behöver vi en kram och ibland behöver vi krama andra. Öppna ditt hjärta och öppna dina armar för en varm och go kram. Vem eller vilka vill du krama idag? ❤️

Regnbågshealing 

Ikväll Fredag 20/9 sänder jag Regnbågshealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa informationen. Varmt välkomna!❤️😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Fantastiskt budskap denna fredag läser dom alltid så fort det finns några nya
    äntligen fredag och helg står för dörren
    Jag Önskar er en fantastisk helg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *