Dagens kort från Ask Angels Oracle Cards och The Wildwood Tarot 23/10

Dagens budskap pratar om vikten av beskydd. Speciellt viktigt är det om du jobbar med högre energier, tillexempel om du kanaliserar eller arbetar med healing. När du jobbar med högre energier höjer du din frekvens och blir då mer känslig och mottaglig för de “tätare” och mörkare energierna i vårt Universum.

Det räcker inte att be tex Änglarna om personligt beskydd utan det här är ett grundarbete du själv måste göra. Sen kan du alltid be Änglarna om beskydd som en förstärkning till ditt eget beskydd (det brukar jag göra). Men som sagt, det här jobbet måste du själv göra eftersom du är 100% ansvarig för ditt eget energifält, det kan du inte lämna över till någon annan eller till något annat.

Hur skapar du då detta beskydd?

Det handlar om att visualisera och det handlar om att du sätter en intention.

Tillexempel kan du visualisera en vit bubbla av ljus, en vit ljusorb. Föreställ dig att denna bubbla “omringar” ditt energifält. Bestäm dig för att den skyddar dig från allt som inte är ditt. Ju oftare du övar på detta desto snabbare går det att sätta upp beskyddet.

Du behöver inte använda speciella ord för att “kalla” på denna bubbla utan det räcker med att du bestämmer dig för att den kommer och då gör den det.

Tarotkortet börjar med att ta upp samma sak, att du inte ska lämna över ditt personliga ansvar till andra/annat, utan du ska själv ta tag i det, det är din uppgift.

Nu kan du behöva fokusera din kärleksfulla och omvårdande energi på dig själv istället för på andra. Du kanske har lagt mycket energi på andras väl och ve på sistone och försummat dig själv? Boka in nåt roligt med vänner, ta en långpromenad, läs en bok eller gör nåt annat för dig själv och ditt välmående. Om du ska kunna fortsätta att ge till andra på ett sunt sätt måste du även fylla på din egen energi.

Hur ser du på din fysiska kropp? Är du din största kritiker när det kommer till hur du ser ut? Lär dig att älska din kropp igen. Återupptäck din skönhet inifrån och ut. Du är vacker precis som du är!

Kärlekshealing 

Ikväll Onsdag 23/10 och imorgon Torsdag 24/10 klockan 21:30 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med. Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 21:30 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 21:00 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!❤️😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *