Dagens kort från Floramations Oracle Cards och The Arthurian Tarot 19/11

Du har satt hjulet i rullning. Saker och ting rör på sig även fast du kanske inte upplever det så, du kanske känner dig frustrerad över att något inte sker så snabbt som du hoppats. Känner du igen dig? Då ska du veta att detta kort är till dig! Universum jobbar hårt bakom kulisserna just nu för att ge dig det du önskar. Tappa inte hoppet! Lita på att allt kommer att lösa sig, till och med bättre än du anar, när tiden är inne. Tålamod kära du.

Stavesset kommer in med väldigt mycket kreativ energi. Sug åt dig denna energi, lägg dina rädslor åt sidan och förverkliga dina drömmar och mål. Gå framåt med entusiasm och självförtroende, inget kan stoppa dig om du bestämmer dig för det!

Nya möjligheter och ny inspiration kan komma till dig nu.

Dessa energier kan få dig att känna starkt att du vill förändra något i ditt liv eller i din närmiljö. Då är det precis det du ska göra. Kör på!

Nu kan du bli medveten om den kreativa potential som finns tillgänglig för dig, både inom dig själv och i den yttre världen.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

  1. vilket fantastiskt budskap helt gudomligt japp jag litar på att allt kommer att lösa sig till det allra bästa
    en fantastisk kväll på er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *