Dagens kort från Dreams of Gaia Tarot och The Celtic Dragon Tarot 20/11

Nu kan du få möjligheten att samarbeta med någon på något sätt där ni båda gör verklighet av era gemensamma tankar. Det kan till exempel vara en person som kommer till dig i egenskap av mentor, som genom att arbeta med dig lär dig de färdigheter du behöver, eller så kan det vara en partner som arbetar tillsammans med dig för att halvera din arbetsbörda, eran gemensamma vision och intressen hjälper er att övervinna de hinder ni funnit längs vägen, hinder som tidigare hindrat er från att komma framåt.

Nu är det läge för teamwork. I den här situationen är två huvuden bättre än ett och två par händer gör jobbet enklare.

Har du haft det tufft den senaste tiden ser det nu ut som att du får en välbehövlig paus från allt. Du får tid att slappna av, andas och vila. Det behöver du verkligen. Under den här lugnare perioden är rådet att du planerar ditt nästa steg noggrant. Framgångarna kan skymtas i horisonten, men det krävs lite mer ansträngning innan de blir ett faktum.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

5 kommentarer

  1. Tusen tack, det har varit tufft en tid så jag välkomnar en skön vilopaus och det fina, ljusa som väntar🙏💗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *