Dagens kort från The Rosetta Tarot och Messenger Oracle Cards 21/11

Änglarna börjar Dagens Budskap genom att säga: JA! Dom har hört din fråga och svaret är ja.

Ofta kanske du ställer samma fråga om och om igen. Djupt i ditt hjärta, djupt inom dig vet du redan svaret men du är inte redo att höra det. Änglarna kommer nu med uppmuntran och tröst. Änglarna leder dig mot frid och harmoni. Förvänta dig en bra lösning på din situation.

För att kunna ta hand om andra behöver du först ta hand om dig själv. Vad behöver du för att må bra och för att kunna fungera optimalt? Lita på att din familj och/eller ditt arbete kan överleva en kort tid utan dig då du lägger allt ditt fokus på dig själv istället.

Nu finns det även flera som riktar den omvårdande energin mot sig själva. Det finns ett behov av att göra det på olika sätt. Du kanske börjar skapa ett ekonomiskt oberoende, med det menas att du tex börjar studera med målet att kunna få en bra inkomst, du kanske skaffar ett jobb (eller ett nytt och bättre jobb), du kanske startar en egen verksamhet, du kanske öppnar ett eget sparkonto så att du har en egen säkerhet i framtiden. Det här gör du även fast du lever i en bra relation idag, det finns ett behov av att vara självständig, det finns ett behov av att skapa trygghet. Du vill försäkra dig om att du alltid kan bibehålla en bra livsstil oavsett vad som händer i framtiden. Du skapar långsiktiga planer för att vara säker på att du kan ta hand om dig själv om det skulle behövas. (Omvänt så finns det flera som behöver göra just detta. Skapa en grund för självständighet och personlig frihet. Att slippa vara beroende av någon annan för att klara ekonomin är en trygghet.)

Livet ger dig många prövningar. Ibland upplever du glädjande tider och ibland tider av lidande. Livet är som vädret: nyckfullt. Livet kan vara både tufft och grymt. Men du kan klara av allt som kommer din väg! Vet när du behöver stå emot och vet när du behöver släppa taget. Ibland förlorar du, men dessa förluster gör dig mycket starkare! Var stark! Med hopp och tro klarar du allt!

(I helgen blir det Änglahealing på distans med Ärkeängel Rafael och hans team. Håll utkik här i bloggen för mer info.)

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

5 kommentarer

  1. De senaste dagarnas kort är så passande för min situation. Jag försöker att vara stark och tro på att allt kommer att ordna sig till det bästa. Det ger en trygghet att läsa dina kort och hjälper mig att kämpa vidare även om det är så oerhört tufft just nu. Att hjälplös stå vid sidan om och se den man älskar lida gör så ont.

  2. Tack❤ Jag avlivade min hund hos veterinären pga sjukdom i tisdags. Mitt hjärta är brustet av sorg, han fattas mig så enormt efter nästan 14 år tillsammans. Ditt budskap känns trösterikt!
    Kram ♥

  3. Ja denna fråga.. fixar jag ett eget privat företag.. Den är nu ständigt med mig. Så Tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *