Dagens kort från The Ellis DecK och Intuitive Mandala Oracle Cards 6/1

Finns det någon del av dig som du förnekar? Finns det nåt som du blundar för? Begränsar du dig på något sätt? Finns det något du inte vill kännas vid eller ta tag i?

Du kanske känner dig fångad eller begränsad av dina omständigheter. Du kanske tror att dina val eller möjligheter är begränsade och du ser ingen väg ut ur det hela. Det kan handla om destruktiva relationer, ett jobb du inte trivs med, skulder och räkningar hopar sig eller så kan du ha tappat bort dig själv längs vägen – tappat kontakten med ditt sanna jag. Det här kortet försäkrar dig om att det finns en väg ut. Det du behöver är ett nytt perspektiv. Du har redan alla resurser du behöver men det är upp till dig att använda dom på ett sätt som tjänar dig. Det kan finnas hjälp att få från andra, eller så finns det en alternativ lösning som du inte har utforskat än. Var öppen för att finna en lösning, var lösningsinriktad istället för att fastna i problemet.

Det kan även vara så att du har tankar och övertygelser som inte längre tjänar dig. Du kanske tänker för mycket, överanalyserar, skapar negativa mönster eller begränsar dig själv genom att måla upp “skräckscenarior” – det värsta tänkbara som kan hända. Det är dax att du befriar dig från ditt huvud, alltså ditt sinne. Släpp taget om tankar och övertygelser som håller dig tillbaka. När du förändrar dina tankar så förändrar du din verklighet. Byt ut negativa tankar mot positiva, på så sätt skapar du fler fördelar och din situation känns mycket lättare.

Sluta upp med att låta andra trampa på dig eller köra över dig! Du är mycket bättre än så! Du förtjänar mycket bättre än så. Stå upp för dig själv och sätt dig själv främst nu. Det kanske känns konstigt och ovant, men det är väldigt viktigt för din hälsa, lycka och välmående. Avsätt tid för dig själv varje dag, en tid som inte är förhandlingsbar, och sätt tydliga gränser. Om du inte vill göra något – säg Nej. Stå stark i dina övertygelser och sätt stopp för detta ohälsosamma mönster. Du är precis lika viktig som alla andra! Låt ingen utnyttja dig och ta hand om dig själv nu. Be om hjälp om du behöver det.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

12 kommentarer

  1. Godmorgon!
    Mitt i prick, är det mig kortet beskriver? 😢😢😢
    Behövde höra detta…Tack tack från djupet av min själ till dig Ljusglimten 🙏🏻 och tack till min kära syster som bjöd in mig på din änglahealing igår 🙏🏻

  2. Älskar dina dagens kort, längtar att läsa dem varje dag ❤️ Mkt om ofta stämmer med hur jag känner. ⭐️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *