Dagens kort från Sacred Isle Tarot och Wisdom Within Oracle Cards 7/1

Tvivlar du på dig själv och dina förmågor? Känner du dig som en bluff? Du kanske har startat ett eget företag nyligen och tvivlar på dig själv och dina kunskaper? Dina tankar kan gå i stil med: “Vem tror jag att jag är?”, “Kan jag verkligen det här eller är jag bara en skojare?”. Det här är väldigt vanligt bland medium och healers till exempel, speciellt i början. En sak ska du veta här…det är dina rädslor som talar! Vinka farväl till dessa begränsande tankar. Lita på att du har allt som krävs för att lyckas. Du är jätteduktig och du kan! Du måste bara börja tro på det själv. Tro på Dig själv!

Vissa kan ha hemligheter för andra. Du kanske bär på en mörk hemlighet som du hoppas aldrig kommer avslöjas. Att ha denna hemlighet gör dig stressad och spänd, du kan även känna skuld och skam. Även fast tanken på att berätta skrämmer slag på dig så kommer du att bli fri när du gör det, fri från de negativa känslor du upplever. Du behöver förlåta dig själv och anförtro dig till någon du litar på. Har du ingen runt dig som du känner att du vill eller kan berätta det för så kan du istället boka tid hos en kurator eller annan professionell person med tystnadsplikt. Du kommer utan tvekan känna dig mycket lättare efteråt!

Har du eller din partner en otrohetsaffär? Om så är fallet har du (eller din partner) nu kommit till en punkt där ni inte orkar upprätthålla den här charaden längre. Det hela känns mer och mer obekvämt och det är nu dax att komma ut med det, vara ärlig och berätta, oavsett hur följderna blir.

Även fast en viktig period i ditt liv nu tar slut eller förändras så ger detta kort hopp om en positiv framtid. Vilken ny medvetenhet, insikt eller styrka har detta avslut fört med sig? Vad har du lärt dig av det hela? När du tillåter dig att sörja detta avslut helt och fullt så kommer något nytt att börja gro och positiva känslor återvänder. Kom ihåg att alla avslut oundvikligen leder till något nytt. En ny början väntar. Det blir BRA!!

Tjänster jag erbjuder just nu:

  • Healing för att läka sorg
  • Änglahealing
  • Rening/balansering/healing av chakran, auran och den fysiska kroppen
  • Husbeskydd
  • Rening av platser, relationer och situationer

Allt sker via distans

Kontakt: november_1126@hotmail.com

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *