Dagens kort från Fairy Tales Oracle Cards och Wizards Tarot 8/1

Hjärter Dam (från Alice i Underlandet) representerar här dina inre rädslor.

När du styrs av dina rädslor lever du i en “vansinnig” värld där ingenting är vad det verkar vara. Du behöver nu möta Hjärter Dam (dina rädslor). I den här vansinniga världen kan det verka som att Hon har all makt, att hon kan förgöra dig fullständigt. Men…det kan Hon inte! Hon är här för att testa dig. Hon kan avslöja dina styrkor och dina svagheter om du har modet att se. När du har sett dina rädslor i vitögat och konfronterat dom är du förvandlad och pånyttfödd. Då gör du inte längre saker och ting på samma sätt. Att vara motiverad av passion och syfte skiljer sig enormt från att drivas av rädslor.

När du styrs av rädslor och Ego är du “vansinnig”, du lever då i en vanföreställning.

Kan du hålla dig jordad av kärlek i en galen värld?

Kan du stå stark i din sanning och vara sann mot dig själv när människor är förvirrade av rädsla och beter sig vansinnigt?

Kan du förbli förståndig, klok och kärleksfull?

Vi lever i en galen värld…

Är du nedtyngd av mörka negativa tankar? Ligger du sömnlös och grubblar? Oroar du dig så mycket att du upplever stress och ångest?

Ju mer du identifierar dig med dina rädslor desto mer kommer dom att styra ditt liv. Ju mer du tänker på vad som inte fungerar desto mer orolig blir du. Det blir en negativ spiral där en hemsk tanke leder till en annan, och en annan tills du blir helt överväldigad.

Kortet påminner dig om att den mesta oron sitter i ditt huvud, det behöver inte alls stämma överens med verkligheten. Du gör det så mycket svårare för dig själv när du tänker för mycket och målar upp skräckscenarior. Det är dax att du ändrar perspektiv och ser på din situation i ett annat ljus. Istället för att tänka på allt som kan gå fel – tänk på allt som kan gå vägen. Ju mer du oroar dig desto mer skadar du dig själv. Ta några djupa andetag och skifta fokus. Det kommer att lätta!

Kraftfull Fullmånehealing 10/1

I samband med månförmörkelsen sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med.

Klicka HÄR för att läsa all information du behöver.

Varmt välkomna!❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *