Dagens kort från The Housewives Tarot och Ask Angels Oracle Cards 9/1

Svärdskorten fortsätter att ramla in här och det är såklart ingen slump, morgondagens kraftfulla fullmåne i samband med månförmörkelsen pockar på rejält! Det handlar om frigörelse, läkning, förlåtelse och energierna är starka!! Mycket kommer upp till ytan nu. Det är dax att skaka av sig det som inte tjänar oss längre, vad det än är.

Vill du ha hjälp i frigörelseprocessen så sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans imorgonkväll 10/1. Se mer info längst ner i detta inlägg.

Var uppmärksam på dina tankar och hur du tänker/pratar om dig själv. Dina tankar och ord är kraftfulla, speciellt de som du upprepar dag efter dag. Du kanske kritiserar dig själv, har begränsande övertygelser (att du tror att du inte klarar av vissa saker eller att du inte förtjänar vissa saker) eller att du tänker och pratar negativt i största allmänhet. Du kanske talar om för dig själv att du inte duger gång på gång. När du upptäcker negativa tankar/ord om dig själv så fråga dig om du skulle kunna säga samma sak till en kär vän, om svaret är: “Verkligen inte!”….varför säger du då det till dig själv? Försök att skifta dessa negativa tankar/ord till positiva, då lyfter du dig själv och ditt självförtroende stärks. Du har vad som krävs för att vara den person du vill vara och nyckeln är att Skifta Fokus, från det negativa till det positiva.

Du kanske har det väldigt svårt att gå vidare från en förlust där någon har lämnat dig på något sätt. Du lider fortfarande av den här situationen och behöver en känslomässig rening för att frigöra dig själv från det som varit. Kan hända att du gör ditt bästa för att gå vidare och starta om på nytt men fortfarande har en lång väg kvar. Givetvis ska du sörja, det är en viktig del av processen, men du behöver vara uppmärksam så att du inte fastnar i sorgen. Det är alltid svårt att bära smärtan som en förlust för med sig och att förstå varför det hände. Du behöver lära dig att acceptera omständigheterna så att läkningsprocessen inte blir blockerad. Tillåt dig själv att uppleva smärtan, ge dig själv rätten att sörja och frigör sedan din hjärtesorg. Fokusera på att se framåt, omfamna de nya möjligheterna.

Du kan behöva fråga dig själv:

På vilket/vilka sätt lider jag?

Vad är jag mest sorgsen över?

Vad kan jag göra för att frigöra smärtan och lära mig av den?

Efter regn kommer solsken. Tillåt solen att återigen lysa upp ditt liv. Det förtjänar du. Du förtjänar att må bra.❤️

Tillåt dig själv att slappna av och bara vara. Du är alltid i kontakt med Universums Källa. Denna kontakt kan dock bli blockerad på grund av livets stress, hets och kaos. När ditt sinne är avslappnat och stilla kan du känna och förstå Änglarnas och ditt Högre Jags vägledning.

Livet kan vara kaotiskt men genom att slappna av och andas medvetet så lättar din börda. Fokusera på din andning istället för dina tankar. Fråga dig själv: “Vad skulle göra mig avkopplad? Vad skulle jag behöva för att koppla av och få mer energi?” Lyssna på svaret och agera därefter. Ta en promenad eller motionera, laga mat/baka, ta en tupplur, ta ett bad, få massage, dra dig undan från omvärlden, meditera eller vad det än är du behöver.

När du är avslappnad och närvarande är du oxå öppen för Universums vägledning, Änglarnas vägledning, dina Guiders vägledning och din egen intuition.

Fullmånehealing 10/1

I samband med månförmörkelsen sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med.

Klicka HÄR för att läsa all information du behöver.

Varmt välkomna!❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

  1. Tack tack…slappna av…låter enkelt men inte lätt 🙁 MEN, Underbart att ha möjligheten att läsa dessa budskap varje dag 🥰

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *