Dagens kort från Floramations Oracle Cards och Tarot Mucha 10/1

Jag tycker det är helt fantastiskt hur korten alltid stämmer överens med vad som sker energimässigt! Idag har vi fullmåne och förmörkelse samtidigt vilket förstärker energierna rejält!! Nu handlar det verkligen om att SLÄPPA, och den perfekta tiden är NU.

Ikväll sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans som hjälper Dig med frigörelseprocessen, mer info finns längst ner i detta inlägg.

Tiden är nu kommen för en stor förändring i ditt liv. Det handlar om att släppa taget om sånt som inte tjänar dig längre och gå vidare. Det kan vara vad som helst: relationer, arbete, bostad, tankar, mönster, beteenden…. you name it! Om du inte är nöjd med en situation så förändra den nu! Endast Du kan göra dig själv lycklig så börja skapa förändringar redan idag! Be att dessa förändringar sker varsamt och smidigt. Omfamna förändringarna, känn dig upprymd och optimistisk över framtiden och njut av det nya kapitlet i ditt liv.

Kom ihåg att det är svårt för det nya att komma in om du håller fast vid det gamla.

Nu kanske du känner att du vill dra dig undan. Du kanske har haft fullt av folk runt dig konstant på senare tid och det har blivit för mycket. Nu behöver du egentid. Det kan även vara så att du känner att du inte längre “klickar” med någon eller en hel grupp. Du känner dig redo att gå vidare.

Om du varit involverad i nåt projekt tillsammans med andra kan det nu vara dax att du börjar jobba mer självständigt. Du kanske har känt dig tvingad att jobba på ett visst sätt eller vara på ett visst sätt för att passa in i gruppen, och det känns inte riktigt rätt för dig. Gruppen kanske inte är öppen för nytänk, det ska vara som det alltid har varit eller följa deras linje. Du behöver fundera över hur du ska göra här. Är du beredd att offra dig själv och dina kreativa förmågor till förmån för gruppens vilja? Det kanske är dax att du går din egen väg?

Fullmånehealing ikväll 10/1

I samband med månförmörkelsen sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med.

Klicka HÄR för att läsa all information du behöver.

Varmt välkomna!❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *