Dagens kort från Mystic Dreamer Tarot och Dreams of Gaia Tarot 11/1

Det här kortet är verkligen välkommet idag! Avslutet. Bort med det gamla och in med det nya!!😃 När du frigjort dig från det som inte tjänar dig längre så kommer transformationen som ett brev på posten. Förändringarnas tid till det bättre är här! Nu ska du inte se bakåt längre utan framåt. Mot nya tag! Se alla lösningar och möjligheter som finns för dig. Välkomna det nya. Välkomna ditt nya Jag.

Nu behöver du hålla dig centrerad och i harmoni med världen runtomkring dig genom att förkasta illusionen om separation.

Du är en andlig varelse, en själ som just nu lever i en fysisk kropp för att uppleva– och lära dig av Livet. Du är här för att lära dig av dessa upplevelser för att växa och utvecklas.

När du befinner dig här på det fysiska planet är det viktigt att du integrerar och jordar din övertygelse i en högre makt, det du inte kan se eller ta på, det “ogripbara”. Vet att Universum, det gudomliga, finns i allt – jorden, himlen, vattnet – i allt. Ära Universum här på jorden. Att vara “andlig” behöver inte nödvändigtvis betyda att du ber eller att du följer en viss religiös bana. Andlighet handlar om att vara i kontakt. Det handlar om att ta sig tid att se och uppleva solnedgången till exempel, och att veta att du är en del av någonting större än ditt eget liv. Det handlar om att tro på någonting mer än det du upplever genom dina fem sinnen. Det handlar om att tro på det mystiska, det oförklarliga och det okända. Det handlar om att vårda och ära de riken/dimensioner som finns under dina fötter och ovanför ditt huvud.

Mänskligheten och naturen lever i symbios. Vi är beroende av världen vi lever i för att överleva. När vi skadar planeten skadar vi mänskligheten. Det är viktigt att etablera en balanserad och harmonisk relation med naturen genom att leva ett liv som inte påverkar så mycket, som inte har en så stor inverkan på miljön.

Istället för att göra anspråk på en plats som din egen, kom ihåg att du delar den platsen, gör vad du kan för att samexistera med växter och djur som fanns där före dig. Integrera naturen i din hemmiljö. Varje djur och varje planta spelar en viktig roll i att upprätthålla stabiliteten i ekosystemet. Att förstöra en kan leda till att helheten förstörs.

Vi är alla en del av helheten, och magin existerar i allt. Det är viktigt att se och förstå detta.

Dagens Budskap avslutar med att säga: “Nu är en bra tid för att starta något nytt. Det kan vara vad som helst, till exempel: projekt, relationer eller att försöka nå dina mål. De hinder du stöter på övervinner du med lätthet.”

(Observera dagens datum 11/1, ettor kan stå för en ny början. En nystart)

Kram och Trevlig Helg! /Ljusglimten❤️

ljusglimten

7 kommentarer

  1. Tack för dagens budskap. Detta gör jag redan. Tack också för healingen igår. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *