Dagens kort från The Buckland Romani Tarot och Messenger Oracle Cards 12/1

Nu ska du inte sitta passiv och hoppas på att saker och ting blir som du vill utan nu är det viktigt att du lägger fokus på att agera och att hålla rätt kurs oavsett vilka utmaningar du än stöter på, för det ser ut att dyka upp en och annan utmaning nämligen. Någon eller något kan försöka få dig ur kurs, dra dig i motsatt riktning. Din styrka och övertygelse kan testas. Andra kan försöka dra ner dig eller försöka få dig att tvivla på ditt mål. Det här kortet uppmanar dig att ta fram din viljestyrka, att inte låta någon eller något rubba dig i det som är viktigt för dig. På så sätt övervinner du hindren på din väg framåt. Viljestyrka, beslutsamhet och självdisciplin är nyckeln.

Om du går och funderar över om du har vad som krävs för att lyckas så är detta ett tecken på att du har det, sålänge du håller fokus och tror på dig själv och dina förmågor/kunskaper. Även här krävs viljestyrka och självdisciplin samt att du koncentrerar dig på din uppgift. Rådet är att du inte ska ta några genvägar här, du ska inte välja den “lätta” vägen, för du kommer inte fram snabbare för det, det blir inte bra. Det du strävar efter – seger, framgång, succé – finns inom räckhåll, det är dock upp till dig att löpa linan ut.

Tro på dig själv och var modig. Låt inget/ingen begränsa dig. Var inte rädd för att uttrycka dina önskningar. Det blir bra!

Du har alltid ett val. Du har alltid friheten att välja – däri ligger en enorm kraft. Med den friheten kommer oxå ett stort ansvar. Du behöver acceptera din del av ansvaret i de val du gör. När du tillåter andra att välja eller bestämma åt dig så är det oxå ett val du gör. Du har själv makten att välja om andra ska styra ditt liv eller om du själv ska styra. Äg din kraft, ge inte bort den till andra.

Lycka är någonting som du oxå väljer. Lycka har inget med “tur” att göra, lycka är inget som du får genom andra eller yttre omständigheter. Lycka är ett sinnestillstånd. Du väljer själv om glaset är halvfullt eller halvtomt. Bestäm dig för att vara lycklig. Välj lycka idag.

Affirmation: “Jag väljer lycka”

Upprepa denna affirmation minst hundra gånger idag (eller helst varje dag).

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *