Dagens kort från Book of Shadows – So Below och Messenger Oracle Cards 18/1

Hej!😊

Nu är jag tillbaka från min “retreat”, jag har kurerat mig i några dagar på grund av elakt virus. Min lille son blev smittad oxå och åkte på dubbelsidig ögoninflammation, men nu är även han på bättringsvägen.

Det är många som har gått igenom en hel del utmaningar den senaste tiden, det kan ha varit jobbigt och svårt. Du kan känna dig utmattad eller slutkörd på grund av det som varit. Det kan oxå vara så att när du tror att det äntligen är över, att det är lugnt – då kommer ännu ett bakslag. Vad nu? Varför händer detta? Detta (eller dessa) bakslag är ett test. Ditt mod, din styrka och din uthållighet testas. Varje gång du övervinner ett hinder så blir du starkare. Det här kortet visar på att du har en kämparglöd inom dig, du har vad som krävs för att klara av alla svårigheter du stöter på – även fast situationen verkar omöjlig just där och då. Kortet försäkrar dig om att du kommer att lyckas om du fortsätter framåt, och om du inte lyckas första gången så försök igen! Du är så nära nu! Det här kan mycket väl vara din sista utmaning innan du når ditt mål. Så ge inte upp dina förhoppningar och drömmar nu när du är så nära.

Andra människor kan försöka motarbeta dina planer och göra saker och ting svårt för dig, kanske till och med gå till attack på grund av det som du sänder ut i den här världen. Att folk beter sig på det viset beror ofta på rädsla, dom projicerar sina rädslor och sin osäkerhet på dig, men det kan oxå handla om ren och skär avundsjuka. Låt dom inte komma åt dig! Du skapar förändring och du har viktiga saker att dela med den här världen. Låt inte andras osäkerhet påverka din uppgift som ljusarbetare! Tänk på att det finns många som stöttar dig i det här. Fokusera på dom istället och låt dom hjälpa dig framåt i ditt. Du är definitivt på rätt väg!

Om du upplever dig förvirrad, om din intuition och din inre röst “drunknar” i den yttre världens oljud eller i andras åsikter och råd så bör du ta ett steg åt sidan. Dra dig tillbaka till en plats där du får vara ifred. Du kanske, precis som björnen, behöver gå i ide en stund – gå inåt och omfamna tystnaden och stillheten. I denna tystnad finns svaren på dina frågor, dessa svar för dig framåt istället för att hålla dig stillastående.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

13 kommentarer

  1. Åh vad stark jag måste vara efter alla mina bakslag Skämt åsido Jag har vuxit i alla fall… å kämpar på
    Tack Emma

  2. Tack! 🙏
    Det var vad jag behövde läsa och ta till mig idag då jag står inför en ny situation och utmaning. Jag vet att det är den enda vägen just nu, allt pekar åt samma håll, men rädslor sänker självförtroendet ibland. Nu vet jag att jag är trygg och omhändertagen 💖✨🙏

  3. Tack för budskapet men nu får du ta hand om din son och krya på er. Kram.

  4. Tack för ditt budskap, de var verkligen så jag såg bilder som skett och ställde med de du skrivit,,framför mig. Tack.. önskar dig en bra vila nu..krya på er båda💕😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *