Dagens kort från Positive Energy Oracle Cards och the Housewives Tarot 19/1

Det här kortet ber dig att möta dig själv precis som du är just nu, det ber dig att ställa dig själv de svårare frågorna som till exempel: “Lever jag på det sätt jag förväntar mig att andra ska?”, “Beter jag mig på det sätt jag vill att andra ska?”, “Är jag i samklang med min egen integritet i den här situationen, agerar jag i enlighet med den?”.

Kom ihåg att det alltid kommer finnas någon som inte gillar vem du är eller vad du gör, men när du inte viker av från din integritet så blir du starkare och då spelar det mindre roll vad andra tycker om dig. Det är ditt eget val huruvida du låter andra dra ner dig och involverar dig i drama eller om du fokuserar på vad din integritet säger att du bör göra i varje given situation – även om det inte är populärt i andras ögon.

Föreställ dig att du är en 80-90 år och ser tillbaka på ditt liv…..vilka val skulle du vara mest stolt över att du gjorde?

Skippa dramat och kliv in i din egen storhet genom att hålla fokus på din integritet…inget annat spelar någon roll i slutändan.

Kärleken i vilken form det än må vara börjar med kärleken till dig själv. När du älskar dig själv villkorslöst så accepterar och uppskattar du dig själv, då respekterar du och ärar ditt sanna jag. Då välkomnar du ett lyckligt liv därför att du i grund och botten tror på att du förtjänar det. Och det gör du! När du utgår ifrån självkärlek, självacceptans och självrespekt kommer du att ha mycket bättre och mer fullbordande relationer med andra. Allt börjar med kärleken till dig själv.

Om du inte älskar dig själv kommer du att projicera den bristen på andra, du klänger dig fast vid andra, blir behövande, du attraherar in “fel” sorts relationer eller ännu värre – du försätter dig själv i skadliga situationer. Så innan du söker den med stort H- eller knyter banden med någon – se till att din egen bägare är fylld med kärleksjuice först. För att finna fullbordan i ditt liv och i relationer behöver du först finna kärleken inom dig och ge den till dig själv. Ingen annan person, sak, ägodel, prestation eller vad det än må vara i den yttre världen kan göra det åt dig.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *