Dagens kort från The Mythic Tarot och Ask the Unicorns Oracle Cards 20/1

Det är mycket känslor i energierna nu. Nu är en bra tid för att öppna upp ditt hjärta och låta känslorna flöda genom dig. Du är mer mottaglig för kreativa lösningar nu och för kärleksfulla förbindelser. Du kan även känna av en starkare medkänsla för andra levande varelser.

Nu kan du känna dig inspirerad att starta ett nytt projekt eller anmäla dig till nån kurs där du får utlopp för din kreativitet, där du får uttrycka dig på olika sätt. Du kan se nya möjligheter i och med detta. Låt dina färdigheter och din fantasi flöda!

Några kommer att träffa en ny kärlek eller en ny kär vän. Spännande! Fjärilarna kommer att flaxa runt i magen på vissa 😉. En underbar känsla och en underbar tid. En härlig start på det nya året.

Något nytt kan födas nu eller framöver. Det kan handla om en graviditet, att ett barn föds eller att en ny idé ser dagens ljus. I det som föds kommer du att investera en hel del kärleksfull och kreativ energi.

Enhörningarna avslutar Dagens Budskap genom att ge dig inspiration och hopp om en ljus framtid. Lycka och välstånd är att vänta på olika sätt. Önskningar kan mycket väl slå in nu.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *