Dagens kort från Moonology Oracle Cards 22/1

Nu handlar det om att släppa taget, att frigöra dig ifrån sådant som inte tjänar dig längre. Det handlar oxå om att ha tillit, ha tillit till processen, ha tillit till det som sker just nu.

Se på dig själv som en bägare, en bägare som har fyllts på mer och mer under en tid. En del av det du har samlat på dig är fantastiskt och positivt medan en annan del är negativt. Det negativa har du ingen användning för och det är det du behöver frigöra. Finns det giftiga tankar/känslor involverade? Var ärlig när du svarar på frågan.

Du kan behöva göra vissa förändringar eller justeringar för att komma dit du vill, för att nå ditt mål. Kanske du till och med behöver skrota din plan helt och hållet och göra upp en ny? Men bara för att du behöver tänka om och göra förändringar innebär inte att slaget är förlorat! Tvärtom så kan du nå dit du vill snabbare när du gjort de justeringar som krävs. Ha tillit till att det löser sig och blir bra.

Det ser ut som att något nytt och spännande väntar runt hörnet…

Passa på att sända ut dina önskningar nu under fredagens Nymåne. Önska in nytt, nytt och nytt!

Kraftfull Nymånehealing

På fredag 24/1 sänder jag kraftfull Nymånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *