Dagens kort från Messenger Oracle och Celtic Dragon Tarot 23/1

Dagens budskap fortsätter på samma tema som igår…

Håller du fast vid övertygelser och idéer som inte längre tjänar dig? Blockerar du din egen tillväxt, utveckling och väg framåt på grund av att du är rädd för att avsluta ett kapitel i ditt liv? Det är dax att du frigör dig från allt det som inte tjänar dig. Det är dax att säga hejdå till allt som inte längre har en plats eller ett syfte i ditt liv. Det är dax att ha en känslomässig och/eller fysisk vårstädning. Det är dax att släppa taget om det förflutna så att du kan öppna upp för det nya som är på väg in. Något nytt och bättre väntar runt hörnet, det väntar på att du ska öppna upp och vara redo att ta emot.

Du tar dig igenom svårigheter och diverse utmaningar genom att behålla självkontrollen och lyssna på din inre röst, din intuition. Du kan behöva anpassa dig efter nya omständigheter. En lugnare och mer harmonisk tid är på väg in. En resa (yttre eller inre) kan ge dig ett nytt perspektiv på ett gammalt problem.

Nymåne 24/1

HÄR kan du läsa om hur du lyckas med dina nymånemanifesteringar.

Kraftfull Nymånehealing 

På fredag 24/1 sänder jag kraftfull Nymånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

  1. Ja tack 🙏🏻💕😇 missade din förra, men nymånehealingen förrförra ggn var mkt kraftfull!!! Du är otroligt duktig 🌹

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *