Dagens kort från The Witches Tarot och Ask the Unicorns Oracle 24/1

Har du många bollar i luften? Skyndar du från en uppgift till en annan utan att sakta in däremellan? Du kanske intalar dig själv att tiden inte räcker till eller att du har bråttom. Kom ihåg att du inte behöver hetsa på för att få saker och ting gjorda. Ibland kan en paus vara väldigt produktiv.

Eller så kanske du känner att du har fastnat i alla vardagliga måsten – kliva upp, fixa till dig, lämna på dagis/skola, jobba, uträtta ärenden, laga mat, diska, städa, natta barn, natta dig själv….. Är det så här livet ska vara? Är det här allt? Då kan du ha tappat kontakten med ditt syfte. Fråga dig själv: “Vilket liv vill jag ha? Hur vill jag att mitt liv ska se ut?”, “Hur kan jag omorganisera mitt schema för att skapa det liv jag vill ha?”.

Du kan behöva hantera din tid och dina prioriteringar noga. Du kan ha väldigt mycket att göra nu och för att få allting gjort behöver du vara fokuserad och produktiv. Du kan dra fördel av en “att-göra lista” och ett mer strikt schema. Kom ihåg att även planera in små belöningar i form av egentid på olika sätt.

Ta dig i akt så att du inte missar viktiga “deadlines”, möten eller andra åtaganden nu. Det kan vara lätt hänt när du har fler bollar i luften.

Ha tålamod, var flexibel och anpassningsbar när du försöker jonglera dina ansvarsområden som familj, jobb, vänner, hemmet, ekonomin, hälsan och nya utmaningar. Var redo att ändra om i ordningen i sista minuten. Ena veckan kanske du måste sätta familjen främst och ditt jobb veckan efter. Var lyhörd och försök att bibehålla balansen.

Det ser ut som att du kommer lyckas med denna “jonglering” sålänge du håller fokus och inte har för bråttom.

Nu kommer en spännande tid som bjuder på nya möjligheter. Du uppmuntras nu att öppna ögonen för någonting nytt, speciellt om du fastnat i vardagslunken – det förutsägbara. I ditt hjärta så vet du vad du vill och det är nu dax att ta tag i det utan vidare dröjsmål. Nu är din tid! Håller du på att starta upp något nytt eller planerar du att göra det? Det kan handla om vad som helst – ett projekt, en relation, en flytt, en resa….Lita på att du är stark nog att fixa det! Håll ögonen öppna för nya äventyr och möjligheter som väntar dig.

Det är hög tid att du använder dig av dina gåvor och talanger. Du har något viktigt att tillföra. Ge din unika gåva till världen.

Kraftfull Nymånehealing ikväll 24/1

Sent ikväll blir månen ny i vattumannens tecken, både solen och månen möts så detta är en väldigt positiv nymåne! Den tunga energin frigörs och det lättar upp. En mycket igångsättande period tar nu vid med nya tankar och initiativ. Det är lösningarnas och nystarternas tid!

Nu är ett ypperligt tillfälle att önska dig något, att fatta beslut, att sätta upp nya mål, att ta tag i saker och att skapa magi!

Ikväll fredag 24/1 sänder jag kraftfull Nymånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

  1. Fantastiskt budskap enligt mig jag önskar er en helt fantastisk helg som stunder
    och ser fram emot nästa budskap 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *