Dagens kort från Tarot Royale och Messenger Oracle Cards 28/1

Om du har det svårt just nu på något sätt så kommer Solen med budskapet du har väntat på: det kommer att bli bättre. Mycket bättre till och med! Positiva energier flödar in och motgång byts ut mot framgång. Överflöd väller in på olika sätt. Du känner dig entusiastisk och du fylls av självförtroende därför att du vet att allt löser sig – det gör det alltid! Livet är underbart.

Solen för med sig massor av positiva energier så du kan nu förvänta dig en ökad vitalitet, en förhöjd fysisk energi. Detta kan innebära att din hälsa förbättras. Många upplever nu att dom är “sprickfärdiga” av energi.

Solen ger dig styrka och säger dig att vart du än går och vad du än gör så kommer denna positiva och stålande energi att följa dig och ge dig lycka och glädje. Människor dras till dig för att du alltid ser den ljusa sidan av saker och ting och för att du för med dig värme in i andra människors liv. Denna underbart varma energi hjälper dig igenom tuffa tider, hjälper dig att lyckas.

Visdom föds när du söker efter läxorna i alla dina upplevelser, både de bra och de mindre bra. Visdom föds ur medvetenheten att allt hänger ihop och att allt sker av en anledning – även när anledningen förblir ett mysterium.

Omfamna en ny idé, en ny medvetenhet eller ny kunskap som kommer ifrån din inre röst och från mänskliga och omänskliga lärare och budbärare som kommer in- och ut ur ditt liv. Låt dom inspirera dig att utforska okända vägar.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

9 kommentarer

  1. Alltså wow. Tack snälla för den fina budskapet. Precis som det är nu 🙏⭐. Helt fantastisk känsla ❤

  2. “Kunskap kan du läsa dig till, Visdom måste du leva dig till ” – så har jag sagt för länge sedan. För mej är inte livet längre ett mysterium, så tack för budskapet! ❣🙏

  3. Het fantastiskt ser verkligen helt gudomligt ut detta jag önskar er en redigt härlig vecka och en fantastisk kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *