Söndagens budskap gällandes kärleken 12/6

Rättvisa 

En känsla av orättvisa kan smyga sig på. Du kan känna ett behov av att behöva stå upp för dig själv och ditt. Oroa dig inte när denna situation dyker upp, det kommer att gå bra då “förnuftets öron lyssnar”. Rättvisa kommer att skipas. 

Nu handlar det om att vara självsäker och att ha tålamod. Se saker och ting ur en klok och opartisk synvinkel. Om du hamnar i en besvärlig situation så försök att se det från den andra parterns perspektiv, tänk dig in i hans/hennes sits så att du inte “snöar in” för mycket i ditt. Det finns alltid två sidor av ett mynt.

Kortet påminner oss om att tro på rättvisans makt. Även om livet verkar fyllt med orättvisor så kommer “lugna öron” att känna igen sanningen. Så hetsa inte upp dig nu. 

Var säker på att rättvisan kommer att segra till slut så ta det lugnt och ha tålamod❤️. 

Vill du att jag drar ett kort bara för dig? Klicka HÄR för mer info. 

Kram /Ljusglimten 

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Tack. Det här kortet ska jag läsa hela dagen. Var så himla ledsen men ändå stolt när jag åkte från mitt nattjobb imorse. Jag stod upp mot en kollega som anklagade mig för misskötsel. Så stolt för att jag stod upp för mig men ledsen för “påhoppet”. Tack igen ❤.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *